Bloggerskan Petra Pettersson recenserar nya Maxi Jogger duovagn!

I samarbete med Jollyroom har jag fått möjligheten att recensera den nya vagnen North Jogger. Här följer min recension om vagnen.

Om vagnen
North 13.5 Duovagn Maxi Jogger  är en joggingvagn som har tre rejäla lufthjul och ett stort stabilt chassi. Vagnen har justerbart handtag, ryggstöd och fotstöd. Duovagnen vi fick hem har både liggdel och sittdel som man enkelt kopplar av och på.

Utseende
Färgerna som finns att välja på är grå/silver eller svart/silver. Vagnen har justerbart handtag, ryggstöd och fotstöd. Duovagnen vi fick hem har både liggdel och sittdel som man enkelt kopplar av och på.På handtag, fotstöd och bygeln är det läderimitation som ger en snygg detalj. Hjulen är stora och har snygga fälgar i silver och svart som ger den där lilla extra touchen. Vi valde färgen grå och är så nöjda för jösses vilken snygg färg. Tyget är i bra kvalité och vagnen känns stabil och tar sig verkligen runt överallt i alla terränger. Liggdelen har en ombonad känsla med grå utsida och vit insida. Sittdelen är grå med läderimitations detaljer och sufflettens insida är vit och ombonad. 

North 13.5.jpg
North 13,5 Maxi Jogger 2017, grå

 

Mått

Mått hopfälld: 91 x 61 x 59 cm
Mått uppfälld: H107 x L115 x B59 cm
Vikt: 13 kg
Maxvikt: 15 kg + 5 kg bagage.

Funktion

Vagnen har handtag, ryggstöd och fotstöd som går att justera i flera olika lägen. Bygeln är löstagbar och går att koppla av på ena sidan och svänga runt för att enkelt sätta i barnet. Selen är 5-punktsele och justeras enkelt. För att fälla ihop vagnen kan man antingen fälla den med sittdelen på eller ta av sittdelen och fälla chassit för sig. Vad jag har förstått så är sittdelen inte vändbar.

Något som vi gillade med vagnen var bland annat fickan på baksidan av sittdelen där man kan förvara plånbok, telefon eller nycklar så man inte behöver ha med sig skötväska varje gång. 

Vagnen tar sig fram överallt med lätthet och funderar bra både på grusväg, planmark eller på en mindre skogsstig. Selma satt bra i vagnen även under terrängkörningen och stötdämpningen på vagnen fixade så att det inte blev skumpigt för henne. Av alla fyra vagnar vi haft så ligger den här i toppen när det kommer till körningen.

North funktion 2.jpg

Omdöme barnvagn.jpg

 

Omdöme

Som ni ser ovan så får vagnen 4/5 i betyg av oss. Körningen och priset får 5/5 då den rullar riktigt bra och det är ett riktigt bra pris för den här vagnen. Funktionen får 3/5 då vi gärna sett att sittdelen var vändbar och att den hade blivit något mindre när vi fällde den. Men söker man efter en rymlig, snygg och praktisk vagn så är detta ett riktigt bra och prisvärt alternativ.

 

Med vänlig hälsning,
Petra Pettersson
www.tappakilon.com/