Sneak Peek - Silver Cross Wave

Är ni gravida med knodd nummer ett? Eller håller familjen på att växa ännu mer? Idag tänkte vi ge er en Sneak Peek på en riktig barnvagnspärla som växer tillsammans med familjen!

Barnvagnen Wave är det allra senaste tillskottet från Silver Cross på barnvagnsmarknaden. Modellen är framtagen för att underlätta vardagen för småbarnsfamiljer, och även tillåta tre att bli fyra utan att familjen ska behöva byta vagn. Dubbla ligg- och vändbara sittdelar gör att Silver Cross Wave med några enkla knyck kan byggas ihop på 16 olika sätt för att kunna anpassas efter familjers enskilda behov.

Någonting annat vi skulle vilja slå slag för gällande den här vagnen är komforten. Mjukvadderad sitts i naturmaterial och justerbar ventilation är exempel på funktioner som ska göra resan så skön som möjligt för små passagerare.

Silver Cross Wave kommer att landa på jollyrooms lagerhyllor i fyra snygga färger - Claret, Sable, Granite och Midnight Blue under v.8 – så håll utkik!

silver cross granite.png

I Wavepaketet ingår:

  • Chassi
  • Liggkorg
  • Vändbar sittdel
  • Klädsel till liggkorg
  • Klädsel till sittdel
  • Regnskydd
  • Insektsskydd
  • Rymlig varukorg
  • Bilbarnsstol adapter
  • Tandem adapter