#dadstories – Babybjörn lanserar sin vårkollektion bärselar i en helt ny tappning

Sex pappor berättar sina historier och känslor kring att bli förälder. Vem visste att det kunde vara inspirationskällan till en kollektion bärselar?

För några veckor sedan lanserade babybjörn sin nya vårkollektion av bärselar. Den här gången skedde lanseringen i en något annorlunda form – nämligen genom kampanjen #dadstories. I kampanjen får sex pappor komma till tals och berätta sina historier. De berättar om hur de upplevde att bli förälder, om kärleken till sina barn och hur overkligt det kunde kännas att hålla sitt barn för första gången. Kampanjen uppmuntrar även andra pappor till att dela sina historier, erfarenheter och känslor inför föräldraskapet under hashtagen dadstories.

 

Nya bärselen One, Leaf Print

Herrmodet är just nu fyllt av mönstrade inslag, med en tydlig påverkan från bilden av den nya papparollen. Det har vi tagit starkt intryck av och resultatet utmynnade i vårkollektionen #dadstories”
 Anna Ekman, Art Director i Designgruppen på BabyBjörn

Bärselen är anatomiskt anpassad för det växande barnet och passar från nyfödd utan att något extra inlägg krävs. Selen kan bäras på fyra olika sätt och kan regleras mellan två olika höjdlägen. Tre av bärpositionerna är anpassade för magen och när barnet är lite äldre så är ryggpositionen en alldeles perfekt utsiktsplats att charma omgivningen från! ;)

Bärsele One är klassad som ”höftvänlig” och ger rätt stöd åt barnet vilket främjar den viktiga mognadsprocessen i höftlederna under barnets första månader. Dessutom tillverkar BabyBjörn alla sina produkter i material fria från hälsofarliga ämnen, någonting som är snällt mot huden men också ofarligt för ditt barn när små kliande tänder börjar bita på det mesta som kommer i dess väg!