Because babies love to rock

Mjuk, ergonomisk och naturlig – så skulle vi beskriva nya Bliss Cotton från Babybjörn. Istället för att babysitterns gung drivs av batteri eller el så är Bliss designad för att följa barnets naturliga rörelser.

Babybjörn har nu utkommit med en ny version av deras klassiska Babysitter Bliss. Nya Bliss Cotton är en mjukisvariant som är tillverkad i 100% bomull. Vad som slår oss med denna gungiga nyhet är att det verkligen känns som att ”bäst för bebis” har varit ledord i designarbetet.

Babysitter Bliss drivs inte utav el eller batteri utan är helt manuell. Istället har man designat den så att den enkelt följer barnets naturliga rörelser. Med svängande armar och sparkande ben som motor så får sig även barnets balans och motorik ett träningspass! Bliss har ett bra stöd för både rygg, nacke och huvud vilket gör den ergonomisk för barnet. Att den tilldelats ett Oeko-Tex Standard 100 Klass 1-certifierat innebär att materialet inte innehåller några hälsofarliga ämnen såsom exempelvis azofärgämnen, cancerogena eller allergena färgämnen, tungmetaller m.m.

Bliss rekommenderas till barn i åldrarna 0 till 2 år. När ditt barn lärt sig konsten att sitta på egen hand kan babysittern göras om till en barnfåtölj!