Explore & More - Skip Hop 3-i-1 aktivitetscenter

Det krävs mycket träning innan ett barn per automatik har en koordinerad motorik. Med det i åtanke har Skip Hop tillsammans med barnläkare designat aktivitetscentret Explore & More. I och med centrets 3-i-1 lösning så kan det växa i takt med din bebis och vara ett stöd för lek och inlärning under många år framöver!
 

Främjar barnets utveckling

Babycentret har utrustats med leksaker som tillåter utforskning på egen hand. Genom att klämma, känna, lyssna och titta på roliga tillbehör såsom tittut-ugglan, det svajande trädet eller blinkande musikpianot så främjas barnets utveckling och motorik. Sittdelen är tillverkad i elastiskt tyg och att den kan rotera 360 grader får bebisen möjligheten att vrida sig och studsa något för att kunna utforska alla leksaker runt bordet. När tänderna börjar växa och det kliar lite i munnen är det helt ofarligt för barnet att bita - leksakerna har nämligen bitvänliga kanter och är tillverkade utan ftalater.

 

skiphop trends.jpg

 

Väx med bordet

I takt med att barnet växer och blir större kan man med några enkla knep anpassa centret till att följa barnets behov och utveckling. Babycentrets sits och fotstöd går enkelt att plocka bort och kvar blir ett litet bord. Bordet kan användas som stöd när det är dags för de första kraftansträngningarna till att kunna resa sig på egen hand – och som en liten morot för att det ska ske så kan man lägga roliga leksaker på bordet. Placera de gärna på fler ställen så att barnet får leta sig runt bordet efter sin favoritleksak.

Bordet kan sedan användas som pysselbord under många år framöver!

skiphop trends1.jpg