Grilla säkert

Sommarmånaderna är på ingång! Det betyder längre dagar, brunare ben, glassigare glassar men framför allt att grillen dyker upp kring var och varannan husknut. Att grilla en sensommarkväll tillsammans med familjen är något som många kanske ser fram emot men glöm för all del inte att göra er grill oåtkomlig för barnen.

BabyDan har i flera år erbjudit barnfamiljer trygga lösningar för att göra hemmet lite säkrare. Deras säkerhetsgrind Flex, som kommer i en rad olika storlekar beroende på behov, är en utav dessa. XL och XXL är de två större modellerna som skulle med enkelhet kunna användas för att hålla de små borta från den glödande grillen.

BabyDan Flex kommer med en dörrsektion så att du med all enkelhet kan gå in till grillen. Placera säkerhetsgrinden minst 75 cm från grillen för att undvika att den blir för varm och för att barnet inte ska kunna sträcka sig efter den.

babydan_säkerhetsgrind_2.png

Flex XXL mäter hela 350 cm i bredd och skulle det inte vara tillräckligt finns alltid möjligheten att köpa till fler delar för att förlänga säkerhetsgrinden. BabyDan Flex har fler användningsområden som exempelvis lekhage eller som kaminskydd och finns i färgerna svart eller vit.

BabyDan Flex är godkänd enligt Europeiska säkerhetskrav gällande barngrindar.