10 tips på populära barnfilmer!

Man kanske inte vill spendera alla sina dagar framför en TV, men många gånger är det ju faktiskt väldigt mysigt. Att få krypa ihop med sin lille skatt, mumsa på lite gottigheter och se en mysig film tillsammans. Till sist är det bara en bra barnfilm som ska väljas – här kommer 10 filmtips från våra följare!

Topplistan är baserad på barn i åldrarna 1,5 – 7 år ❤ Mys ner er bland massor av mjuka kuddar, gosiga filtar och följ med in i filmens fantastiska värld, fast hemma i soffan!

Topplista

1. Paw Patrol

2. Babblarna

3. Blaze

4. Husdjurens hemliga liv

5. Vaiana

6. Äventyr i tid och rum

7. Trolls

8. Pippi Långstrump

9. Den gode dinosaurien

10. Umizoomi

 

@MamãeAchei!.jpg

 

Våra små knoddar är ju ganska (väldigt) bestämda i sina åsikter över vad de gillar och vad de inte gillar. Antingen så hjälper dessa tips er att eventuellt, kanske och möjligtvis få sätta på en annan film än favoritfilmen - eller så prickar listan in exakt de filmer som redan går på repeat hemma hos er! 😜 Våra knoddars smak brukar ju kunna vara väldigt lika.

Att Doppidopp och Babblarnannana (a.k.a Paw patrol och Babblarna 😉) toppar listan är väl egentligen inte så överraskande! Dessa filmer kan nog ingen förälder ha missat? Däremot var det väldigt roligt att många av era småttingars favoritfilmer är filmer ni föräldrar själva såg som barn. Pippi Långstrump visade sig fortfarande vara en favorit hos många barn. Mysigt att kunna uppleva och minnas tillbaka på sin egen barndom, genom sin lille skatts ögon.

Är det ingen utav dessa andra filmerna som går hem hos era knoddar, får ni helt enkelt bara försöka stå ut med att se samma film om och om- och om igen 😉

Stor kram! ❤

 

 

 

Källor

@buzzfeed.com

@MamãeAchei!