Jollyroom inreder Ann Söderlunds mysiga sommarhem – här kan du se hela avsnittet!

Cribs for kids är Jollyrooms nya inredningsprogram. I varje avsnitt besöker vårt duktiga inredningsteam olika familjer runt om i Sverige och inreder deras barnrum ­­­­– eller som i detta fall, en hel gård!

I andra avsnittet av Cribs for kids är det dags att knacka på hemma hos Ann Söderlund på Gotland. Ann är en svensk journalist, programledare, författare, bloggare, designer – ja, listan kan göras lång! Väl framme på vackra Gotland, möts vi av denna varma kvinna och hennes otroliga gästvänlighet.

Ann beskriver sitt sommarhem som sitt hjärtehus, och vi förstår varför. Det enda som fattas är en ombonad plats för hennes stora familj att kunna samlas, leka och bara mysa tillsammans. Ann har fem söner i olika åldrar, så vår utmaning blev att inreda den här härliga gården på ett sätt där alla känner dig prioriterade – challenge accepted, tänkte vi!

Med vår make over av mysiga lampor, gosiga krypin och skojiga leksaker hoppas vi på att alla i familjen kommer längta extra mycket till sommaren och hjärtehuset på Gotland. Här kommer andra avsnittet av Cribs for kids!

 

Anns inredningsfavoriter  

annsöderlund_trendskollage_inredning.jpg

1. Bord från Bloomingville 2. Taklampa från Färg & Form 3. Saccosäck från Roommate 4. Aktivitetsleksak från Brio 5.Lampa från Form Living 7.Poster från Fine Little Day 8. Förvaringsbox från Lego  9. Filt från By on

Utelek

annsöderlund_trendskollage_utelek.jpg

1. Gunga från Woodlii 2. Sandlåda från Woodlii 3. Gåbil från Mini Speeder 4. Cykel från Pinepeak 5. Kanalsystem från Aquaplay 6 Skrinda från Woodlii

 

Trevlig helg och varma kramar från oss! ❤