En Babyvakt som ger trygghet – hos både barn och föräldrar!

Ibland vill man ta en dusch, ibland vill man njuta av en kopp kaffe på balkongen och ibland är det helt enkelt bara läggdags för minstingen i familjen. Vid tillfällen som dessa då man inte kan befinna sig på samma plats som lillen, kan Motorola MBP36S Babyvakt hjälpa till – vi förklarar hur!

Vi kan inte alltid hålla 100 % koll på våra små knoddar, även om vi kanske hade önskat att vi kunde det. Många gånger är det varken optimalt eller faktiskt ens möjligt att befinna sig i samma rum - det är då Motorola MBP36S Babyvakt kommer in i bilden! Med denna Babyvakt kan ni fortfarande känna en trygghet över att era minstingar mår bra. Babyvaktens funktioner gör att ni kan slänga ett öga eller två på er lille, oavsett om ni råkar vara en liten bit ifrån. 

trends_mall_i-bloggen6_700X600.jpg


För att nämna några egenskaper som Motorola MBP36S har:

LCD-skärm
Babyvakten har en räckvidd på 200 meter och en LCD-skärm med hög kvalitet! Ni har alltså en stor sträcka att röra er mellan utan att tappa kontrollen över er lille.

ECO-mode
Ett extra plus i kanten är Babyvakten har ett ”ECO-mode” som minskar energiförbrukningen. Stor tumme upp till det!

Vaggvisor
Skulle ni märka att lillen sover lite oroligt och behöver hjälp på traven för att somna om igen, kan Babyvakten spela upp mysiga vaggvisor från de 5 olika förprogrammerade vaggvisorna. 

trends_mall_i-bloggen1_700X600.jpg

Mikrofon
Fungerar inte vaggvisorna kan ni försöka trösta med era röster. Med mikrofonen kan ni både höra och prata med era småttingar, vilket ibland kan vara allt som behövs för att de ska somna om igen. 

Infrarött mörkerseende
För att inte störa era småttingars sömn, har Babyvakten infrarött mörkerseende. Det innebär att ni har tydlig översikt trots att det är mörkt i barnets rum.

Övervakning av rumstemperatur och ljudnivå
Känn er trygga med att det varken är för varmt eller för kallt inne hos er lille plutt.