Gör er redo för skolstart – på tio minuter!

Snart är det dags för start på förskola, dagmamma och skola. Vi vet att det som småbarnsförälder kan vara mycket att stå i den här tiden på året - därför har vi samlat ihop våra topptips på hur du kan kitta dina småttingar inför höstens alla äventyr!

Här nedan hittar ni en lista med 5 tips på produkter som skapar bus på skolgården, mysstunder vid skrivbordet och skojiga cykelturer morgon som kväll! Alla våra tips går just nu att klicka hem till kampanjpris i vår stora kampanj, Back to school. Bäst av allt – du behöver inte ens resa dig ur soffan! 😉

1. Ryggsäck
Det är ofta mycket som behöver tas med när man ska iväg till förskolan, på utflykt eller iväg till favoritaktiviteten. Då gäller det alltså att ha en bekväm väska med bra förvaring (det skadar ju inte om den även är snygg 😊). För era större småttingar röstar vi för Beckmanns ryggsäckar! De sitter bra på ryggen och ger plats åt alla deras böcker, någon frukt och extra klädombyte.

Självklart vill era minstingar också känna sig stora med sin egen väska. Vi rekommenderar nyheterna från Nordbjørn! En liten, prisvärd och färgglad ryggsäck som era minstingar kan traska runt med och få plats med det nödvändigaste.

beckmann.jpg   Beckmann-skolväska.jpg
Beckmann Ryggsäck Mini Urban

Tips! I vårt nästa inlägg kommer vi att gå in mer på detalj vad man ska tänka på när man väljer väska till sin lille.
 

2. Ytterkläder
Hösten har ju verkligen sin charm med alla vackra färger. Men med hösten kommer det också lite kyligare vindar och en regnskur då och då. Det börjar alltså bli läge att tänka på att klä sig lite varmare! Hint hint till Nordbjörns härliga parkas! Denna funktionella jacka har avtagbar huva, flera praktiska fickor och reflexdetaljer 👍 Ett extra plus är att parkasen har ärmslut med muddar och karborrejustering för att hålla tätt kring handled och vantar.  

  nordbjorn_2.jpg  nordbjorn_1.jpg

Nordbjörn Parkas Avalance

3. Skor
Efter att ha suttit still några timmar får väl de flesta spring i benen? Att sitta still är kanske inte favoritsysslan när man är liten 🙊 Och visst vill man väl ut och leka även i lite regn och rusk? Som tur är finns det ju inget dåligt väder, bara extra bra skor och kläder! Eftersom att man inte riktigt vet när regnet kommer på besök vill vi hojta lite särskilt för dessa superhärliga regnstövlar från Crocs De är lätta, finns i flera färger och är godkända för oändligt hoppande i vattenpölar. Dessutom har stövlarna handtag, vilket är perfekt för alla små ”kan själv:are” där ute 😉 ❤

crocs_stövlar.jpg  crocs-gula.jpg
Crocs Kids Regnstövel 
 

4. Cykel och cykelsits
Ta er till förskolan, skolan och jobb på ett miljövänligt sätt 🌿 Låt din större knodd cykla fram med Pinepeaks fräcka cyklar och ta med din minsting där bak i Hamax cykelsits och cykla på 🚴 Lite morgonmotion kommer garanterat få er att vakna till och ge extra energi under dagen! Ett mysigt och smidigt sätt att får en tur tillsammans innan dagens alla olika scheman drar igång.

pinepeak-cruise.jpg  cykelsits-hamax.jpg
Pinepeak Barncykel Cruise 16 tumPinepeak Barncykel Cruise 12 tumHamax Cykelsits Zenith
 

5. Skrivbord
Visst är det roligare att sitta och pyssla om man har en egen liten hörna att sitta vid? Skapa en plats för era små som bara är deras, där de kan sitta och pyssla, rita eller läsa. Något som vi uppskattar med inredning är att det både kan vara fint men också praktiskt - därför är Alice & Fox stilrena skrivbord med stol perfekt! Det blir en fin inredning i barnrummet, ger gott om yta och har en lagom låda för att gömma undan lite småsaker. Extra mysigt blir det att ställa en lite lampa på bordet så att man även kan sitta och pyssla när mörkret smyger sig på.

skrivbord-AF.jpg   skrivbord-af-2.jpg
Alice & Fox Skrivbord och Stol

 

Hoppas både ni och era små är taggade för hösten. Det är vi i alla fall! 🍁
Ta hand om er ❤ Kram!