Cars får små ögon att glittra ännu en gång - nu är tredje filmen här!

Vroooom sa det när den legendariske Lightning McQueen svischade tillbaka till biosalongerna! I fredags hade den fartfyllda Cars 3 biopremiär och vi gissar att det fanns en hel del knoddar där ute vars ögon glittrade av glädje och förtjusning - därför har vi samlat ihop några produkter från Cars 3 som vi tror kan bli riktiga favoriter där hemma!

Cars har med sin racerfart och spänning tagit våra små med storm. Dessa racerbilars olika personligheter, starka tävlingsanda och oväntade svängar gör även film nummer tre i Cars-serien är lätt att fastna för! Helt plötsligt blir den alltid så snabba huvudkaraktären McQueen omkörd av nya blixtsnabba racers och står nu utestängd från den sport han älskar. Tur att racertekniker Cruz Ramirez kan hjälpa honom att komma tillbaka in i matchen. Dock verkar det som att Cruz har sina tankar på någonting annat... ;)

 

cars karaktärer.jpg
 

 • Lightning McQueen - Röd
  McQueen är en självsäker, nybyggd och supersnabb racerbil. Han kan ibland uppfattas som lite otrevlig, vilket egentligen mest beror på en osäkerhet!
   
 • Cruz Ramirez- Gul
  Här har vi en optimistisk, hård men ändå väldigt omtänksam och vänlig ung dam. Cruz Ramirez är tränare och tycker om riktiga utmaningar.
   
 • Jackson Storm – svart
  Snabb och redo för att tävla! Speciellt mot McQueen. Tränad och programmerad till perfekt teknik och maximerad hastighet, gör Jackson Storm bokstavligen byggd för att vara oslagbar – och det vet han.
 

Vad är det med Cars som våra småttingar blir så fascinerade av? Är det farten de gillar eller är det själva tekniken och drömmen om att bli bilmekaniker?

Vi har samlat ihop lite favoritprodukter ur Cars 3. Fixa ihop en liten bilträff på gatan med hela kompisgänget, ha racinglopp på bilmattan inne i barnrummet eller cykla iväg till skolan med en ny tuff sparcykel. Glöm bara inte hjälmen! <3 Vill ni hellre sitta ner tillsammans och ta det lite lugnare, kan ni försöka bygga ihop de ikoniska karaktärerna i Cars och skapa små berättelser.

Här kommer ett plock av produkter!

kollage_cars.jpg
1. Bilmatta 2. Cykelhjälm  4. LEGO Duplo 5. LEGO Juniors

 

Ha så kul och kör försiktigt ;)

Kram på er!

 

KÄLLA

http://carsbilar.se/om/
http://pixar.wikia.com/wiki/Category:Cars_3_Characters