Mini A Ture – en stil för alla slags väder

Väder och vind brukar inte hindra våra småttingar från att vilja ta sig utomhus och leka. Däremot kräver kyligare väder rätt typ av kläder. Det kan behövas allt från fodrade jackor, till underställ och regnbyxor med reflexdetaljer för att synas extra bra i mörkret. Vi tipsar om ytterplagg som kombinerar design och funktionalitet 😉


”Modernt, färgglatt och praktiskt”

 

Mini A Ture har flera olika stilar men behåller alltid sin moderna design, sina lekfulla detaljer och sitt sköna material. Nu när vi har gått in i den kyligare delen av året passar Mini A Tures varma och funktionella jackor och overaller perfekt! Barn ska kunna leka, busa och göra allt det som barn gör, oavsett väder.

 

Kollage_780X500.jpg1. Jacka, Blue Fog 3. Jacka, Rose Smoke
4. Thermobyxa, Blue Nights 5. Vante, Nostalgia Rose 6. Tossor, Rose Smoke 7. Termobyxa, Steel Grey 8. Vante, Blue Nights

 

Eftersom att de flesta barn är väldigt aktiva och ena dagen kan sitta och bygga sandslott, medan de nästa dag klättrar i träd, hoppar i vattenpölar och springer fram och tillbaka gäller det att välja slitstarka kläder. Mini A Ture ställer höga krav på kvalitet och bekvämlighet, det ska ju vara enkelt att leka och röra på sig 😃 Kläderna är även enkla att på och ta av, vilket är smidigt eftersom det många gånger kan vara väldigt bråttom att springa ut och leka 😉

 

Med Mini A Ture kan ni hitta rätt stil utifrån just din knodd, utifrån alla slags väder. Ibland vill man kunna leka ute med kompisar och ibland vill man kunna vara fin inför kalas. Är det någonting våra småttingar märker, så är det detaljer – och det har Mini A Ture verkligen tänkt på!