Bloggerskan Jane Oksanen recenserar EasyWalker Harvey!

I samarbete med Jollyroom har jag fått äran att recensera vagnen EasyWalker Harvey.


Vi har testat på några vagnar sedan Melina föddes. Det har varit väldigt kul att testa sig fram i barnvagnsdjungeln då det finns en uppsjö av olika varianter. Den här otroligt fina vagnen från Jollyroom är vår senaste nykomling. Det är en Easy Walker och jag kan säga att den går som en DRÖM!

EasywalkerHarvey_780X500.jpgEasyWalker Sittvagn Harvey

 

Den är liten, lätt och smidig att köra och Melina sitter jättebra i den! Det var så kul när vi fick hem den, Melina förstod direkt att den var till henne. Hon körde den runt och runt i vardagsrummet.

Det finns många saker som jag föll för med denna vagn. Bland annat:

 • Höj och sänkbar. Det är ett måste då jag är mycket kortare än Linus.
 • De fyra hjulen har dessutom god fjädring, vilket gör åkturen behaglig. Också ett måste då vi går våra promenader här ute på landet och det behöver vara skönt får både Melina och oss.
 • Sittdelen är mjukt stoppad och ryggstödet går att justera i fyra lägen, ända ner till fullt viloläge. Det visste jag inte när vi fick vagnen så jag blev helt överlycklig!
 • Det går att köpa till en liggdel om det skulle bli tillökning i familjen. En vagn för familjen som växer. Också ett jätteplus!
   

bild2_780X500.jpg

Ser ni åkpåsen så fin den är!? Det är egendesignat mönster av Ida Ising. Design by Voksi är ett nytt märke för mig och jag är så glad som snubblade över denna för den känns personlig och väldigt klassiskt fin.

Design by Voksi passar perfekt i Melinas nya vagn. Den sätts fast i vagnen, vilket gör att den inte åker runt. Åkpåsen kommer att användas hela hösten och vintern, det är jag helt övertygad om! 
Pst, här hittar ni andra modeller från Design by Voksi 👈


Tre bästa! 

 • Dubbla dragkedjor för enkel temperaturjustering. Ett måste hos oss då Melina lätt blir varm. 
 • Antiglid-material på baksidan. Superbra. Blir galen när saker inte sitter på plats! 
 • Färdiga hål för barnvagnens sele. Detta underlättar när man ska i och ur vagnen. Allt sitter där det ska och det gör att allt går smidigare.
   

Jag är så glad över den här vagnen för Linus gillar den lika starkt som jag! Det Linus gillar med vagnen är att den är väldigt lätt och däcken är skumfyllda som gör vagnen stadig och enkel att manövrera.

 

 

Varma hälsningar,
Jane Oksanen