Fredagsfrukost med Sveriges toppinfluencers!

Vi har bjudit in några av Sveriges toppinfluencers på en mysig frukost tillsammans med oss. Bland mjuka soffor, nybryggt kaffe och varma frallor bjöds det på en exklusiv förhandsvisning av höst- och vinterns inredning, roliga inredningstips och goodiebags!
 

bild1.jpg

Vilken superstart på denna fredag! Under morgonen dukades det upp en riktig gofrulle på Hotell Haymarket by Scandic i Stockholm. Runt niotiden öppnades dörrarna till sviten The Grande Terrace Suite och ett gäng härliga influencers slog sig ner i sofforna. Nya och bekanta ansikten möttes bland trevliga dofter, klirrande glas och många skratt – fredagskänslan var verkligen i full gång!

 

 

inredning.jpg

Sviten piffades upp med massor av våra mysiga inredningsnyheter!

 

 

 

brush2.jpg

Nordsjö Färg skickade med färgprov på nästa års kulör - Heart Wood!
 

 

 

goodiebags780X500.jpg

Det bjöds även på roliga inredningstips och spännande goodiebags 😍

 

 

babybrezza.jpg

Självklart var även alla mindre gäster också välkomna på frukost. Baby Brezza var på plats och presenterade, samt demonstrerade deras mjölkersättning – och vällingmaskin. Det här fick sedan barnen till sin förtjusning sitta och smaska på! 😊

 

 

 

Tack alla grymma kvinnor, mammor och barn som var med och startade denna fredag på bästa sätt. Trevlig helg!