Tips och fördelar med att julshoppa på nätet!

Julen närmar sig och det här med att vara ute i god tid med julklapparna är många gånger svårare än man tänker att det ska vara. Tiden springer iväg, och plötsligt står man där några dagar innan julaftons morgon. Varför inte förbereda julklappar redan idag?

 

”Nästa år, då ska jag vara ute i god tid”

 

… och så kommer nästa år och man känner återigen samma stress, samma trängsel och samma spring fram och tillbaka i massor av butiker. Mycket av detta går att undvika genom att handla på nätet. Du kan i lugn och ro (mellan uppmärksamheten till barnen så klart 😊) sitta och shoppa allt du vill hemifrån. Trots den bekvämligheten så gäller det ju även på nätet att vara ute i god för att slippa ”stresskänslan”. För att faktiskt ta tag i julklappsshoppingen i god tid, tror vi att man behöver en liten morot! Och med det sagt, så har vi tagit fram - inte bara en, utan massor av härliga morötter i form av tomtesäcks-vänliga produkter på vår hemsida 🎁 Tänk att kunna bocka av massor från önskelistan redan idag! När alla springer runt och yrar kan du luta dig tillbaka i soffan, tills dess att telefonen plingar till och säger att dina paket är redo att hämtas ut på posten! 😍

 

Fördelar med att handla på nätet 

 1. Du hittar allt under ett och samma tak
 2. Du kan enkelt jämföra priser
 3. Du sparar tid som du istället kan lägga på att göra annat
 4. Du slipper trängas bland massa människor
 5. Du slipper otåliga barn 😉 

 

Tips när du handlar på nätet

 1. Ha framförhållning, lägg upp en budget och undvik spontanköp 
 2. Läs recensioner, ta del av andras upplevelser och åsikter om de produkter du är intresserad av 
 3. Nyttja galna priser under storhelger/storveckor som Black Week, där du verkligen kan göra ordentliga fynd! (håll utkik efter vår grymma kampanj som dyker upp då 😉)
 4. Bli medlem, då får du ofta förhandsrabatter och erbjudanden
 5. Gå ihop med en kompis och handla tillsammans för att slippa betala frakt
   

 

 

Hur mysigt och härligt det än är med julklappar, vill vi poängtera och verkligen understryka att julen handlar om så mycket mer än bara julklappar och materiella ting. Storhelger handlar om att samla nära och kära, äta gott och umgås. Det viktigaste du kan ge dina barn är din tid, och den är ju faktiskt helt gratis 😊

 

Kram!

 

 

 

Källa

www.parenting.com