Tips och fördelar med att julshoppa på nätet!

Att vara ute i god tid med julklapparna är många gånger svårare än man tänker att det ska vara. Spara tid, pengar och energi genom att shoppa på nätet. I dagens inlägg delar vi med oss av fördelar och tips inför din julshopping på nätet! 

”Nästa år ska jag vara ute i god tid”

… och så kommer nästa år och man känner återigen samma stress, samma trängsel och samma spring fram och tillbaka i massor av butiker. Mycket av detta går att undvika genom att handla på nätet. 

För att underlätta för er ännu mer har vi tagit fram en lista med julklappstips för barn i alla åldrar HÄR! Tänk att kunna bocka av massor från önskelistan redan idag, luta sig tillbaka i soffan tills att telefonen plingar till och säger att dina paket är redo att hämtas ut på posten! 

Fördelar med att handla på nätet 

 1. Du hittar allt under ett och samma tak
 2. Du kan enkelt jämföra priser
 3. Du sparar tid som du istället kan lägga på att göra annat
 4. Du slipper trängas bland massa människor
 5. Du slipper otåliga barn  

Tips när du handlar på nätet

 1. Ha framförhållning, lägg upp en budget och undvik spontanköp 
 2. Läs recensioner, ta del av andras upplevelser och åsikter om de produkter du är intresserad av 
 3. Nyttja galna priser under storhelger/storveckor som Black Week, där du verkligen kan göra ordentliga fynd! (håll utkik efter vår grymma kampanj som dyker upp då)
 4. Bli medlem, då får du ofta förhandsrabatter och erbjudanden
 5. Gå ihop med en kompis och handla tillsammans för att slippa betala frakt
   

Missa nu inte att spana in vår sida med massor av julklappstips för barn i alla åldrar, bara att klicka HÄR för att komma direkt till just den sidan – enkelt, smidigt och väldigt roligt!

julshoppping-jollyroom_780X500.jpg

Hur mysigt och härligt det än är med julklappar, vill vi verkligen understryka att julen handlar om så mycket mer än bara julklappar och materiella ting. Storhelger handlar om att samla nära och kära, äta gott och umgås. Det viktigaste du kan ge dina barn är din tid, och den är ju faktiskt helt gratis!