Julklappstips till barn 9 – 11 år!

Julen är precis runt hörnet och på barnens önskelista brukar vi bland hundvalpar, ponnys och ökenråttor hitta ordet – leksaker!  Men vad leker en treåring med? Vad intresserar en femåring? Och vad tycker en tioåring egentligen om att göra? Att veta vad man ska köpa till barn i olika åldrar är inte det lättaste. Vi frågade därför julklappsproffsen själva! 💝


Sagt och gjort bjöd vi in en grupp härliga barn i olika åldrar till vår fotostudio. Här inne hade vi fyllt golvet med massor av leksaker, tält och gosiga sittpuffar som de fick känna, klämma och tycka till om.  Vår alldeles egna barnpanel gav sina ärliga åsikter om leksaker – för vilka är väl de största leksaksexperterna om inte barnen själva? 👏 Efter lek och bus bad vi barnen att välja två favoritleksaker var. ”Bara två leksaker”- ni kan ju tänka er att det var ett tufft beslut 😉 
 

”Vill springa runt och filma när jag kastar upp löv” / Isabell, 10 år

 

Här nedan har ni de leksaker som är roligast just nu, om barnen själva får bestämma!

 


Linnea 10 år
linnea_10år.jpg
linnea_10år_skateboard.jpg

”Jag brukar måla för att slappna av”

Konstnärspaket & Skateboard 
Linnea beskriver sig själv som väldigt pysslig. Hon bygger gärna med lego och brukar måla för att slappna av. För en pysseltjej som Linnea var setet med färgpennor, vattenfärger och tuschpennor ett givet val. Vi smygtittade lite under tiden hon målade och det såg riktigt bra ut, en blivande konstnär där kanske 😉 Efter målarstunden blev det en del trixande med retrobrädan - en stadig och stabil skateboard i cruisermodell! 

 

Måns 10 år
måns-10år_robot.jpg
måns_10år_sparkcykel.jpg

”Roboten har liksom mer fart än andra robotar!”

Robot & Sparkcykel
Här har vi en kille som gillar allt från tv-spel och fotboll, till sällskapsspel med familjen. Det var därför lite extra klurigt för Måns att välja ut just två favoriter, men till slut valde han roboten och sparkcykeln! Roboten var väldigt intressant då den gick att styra från mobilen, vilket skiljer sig från andra robotar. Är liksom mer fart i den, förklarade Måns. Sparkcykeln valde han för att det är cykelavstånd till skolan och då skulle han kunna ta sparkcykeln dit – roligt och nyttigt 👍

 

Isabell 10 år
isabell-10år_drönare2.jpg
isabell-10år_saccosäck.jpg

”Jag vill springa runt och filma när jag kastar upp löv”

Drönare & Saccosäck
Det första Isabell såg när hon klev in i fotostudion var drönaren! Hon berättade att hon älskar hösten och började ganska snabbt att fantisera om att filma sig själv när hon springer och kastar upp löv. Så kul! 🍂 Någonting annat som är härligt med hösten är att man kan mysa ner sig inomhus i en stor, cool och bekväm saccosäck, vilket var precis vad Isabell gjorde! En cool saccosäck, till en cool tjej – perfekt ju! 😎

 

 

”Jag brukar måla för att slappna av”

 

 

Toppleksaker för 9 – 11 åringar (utan inbördes ordning)
 

 1. Skateboard
   
 2. Konstnärspaket
   
 3. Interaktiva leksaker
   
 4. Sparkcykel
   
 5. Drönare
   
 6. Saccosäck