Piffa upp vintern med härliga produkter!

Nu dröjer det inte länge innan tomten kommer traskandes med en säck full av julklappar, så länge man har varit snäll då vill säga 😉 Dock så innebär även december månad mörkare, kortare och tröttare dagar vilka vi vill piffa upp med extra mysiga produkter - Vi tipsar om vilka nedan!

 

Låt musiken flöda!

Trends kollage - instrument.jpg1.Trumma,Vit 2. Trumma, Rosa 3. Xylofon, Vit 4. Xylofon, Grå 5. Xylofon, Rosa

Musik är inte bara roligt, utan musik kan också utveckla barnens förmåga att tänka, förstå och lösa problem – win win! Låt era knoddar ta fram sina kreativa sidor med dessa fantastiska musikinstrument. Vem vet, kanske är de framtidens stora musikstjärnor! 

 

Mjuka vänner!

Trends kollade - fluffies.jpg1.Kanin 2. Lamm 3. Nalle

Gosedjur är väldigt viktigt för många barn! De mjuka vännerna upplevs som en trygghet när barnen ska sova, är ledsna eller saknar någon att hålla om. Det speciella band som våra små kan ha till sina gosedjur kallas för övergångsobjekt och kan liknas vid den fysiska närheten till föräldrarna - gosedjuren blir alltså som en mental länk till föräldrarna.

Kolla även in vårt trendsinlägg där vi går in mer på djupet om varför gosedjur är viktiga för barn, här! 👈
 

Lys upp barnrummet!

Trends kollage - lampa.jpg1.Brown, Björn 2. Miffy, Kanin 3.Nanuk, Isbjörn 4. Anana, Elefant

Under vinterns mörkare månader kan ni verkligen passa på att leka med olika typer av belysning. Sprid ut lamporna högt, lågt och med olika styrka, så kommer ni snabbt märka hur stor skillnad lite belysning kan göra. Bjud in mysiga nattlampor som ger bra sällskap för den mörkrädda, samtidigt som det blir fint och behagligt ljus när mörkret faller.

 

Vintern kan lätt förknippas med snöslask, kyla och framförallt hur mycket svårare det är att ta sig upp på morgonen. Men vintern behöver ju faktiskt inte bara vara så mörk. Låt oss alla istället försöka välkomna vintern och höja myskänslan med dessa härliga produkter som dessutom även passar perfekt som julklappar! 

 

__________________________________

sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=406&artikel=6420485