Tredje advent – slå in klapparna på ett kreativt sätt!

På söndag är det bara en kort liten vecka kvar till julafton. Har ni inte hunnit packa in alla klappar än, så kommer här 4 olika tips på kreativa och roliga sätt att slå in paket på. På dessa sätt blir det både fint, personligt och om möjligt - ännu mer spännande att öppna alla överraskningar och se vad som gömmer sig 😉

1. Dubbel inpackning
Använd dubbla papper när ni slår in era paket och skär försiktigt ut halva hjärtan som ni sedan viker över. Det här kommer ge en mysig och häftig effekt!Paketinslagning_780X500.jpg

 

2. Tidningspapper 
Vackert och billigt! Massor av gamla tidningar har väl de flesta lyckats samla på sig. Släng inte dessa, utan använd dem som inslagspapper. Så fint 😍paket_780X500.jpg

 

3. Brunt papper / bruna papperspåsar
Här kan ni verkligen låta kreativiteten styra. Med en bas av brunt papper kommer ni långt. Knyt ett rött snöre runt om, pynta dit små granar med hjälp av kvistar eller varför inte piffa upp paketet med lite kottar, barr och härliga röda bär?inslagning_780X500.jpg

 

4. Barnteckningar
Så många fantastiska, fantasifulla och glada teckningar man får som man inte vet vad de ska användas till. De är perfekta att använda som presentpapper till nära och kära, för sådant fint julpapper hittar man ju faktiskt inte någon annanstans 😊julklapp_780X500.jpg

 

🎁🎁🎁

Det behöver inte kosta mycket för att få era paket att se juliga och personliga ut. I våra exempel kan ni ta vad ni har hemma, återanvända något gammalt, ta hjälp av mat (potatis 😉) eller ta in naturen och pynta paketen med fina saker ni hittar i skogen. Använd fantasin och förvandla det enkla till det personliga. Det kommer synas att ni har lagt ner extra tid och tanke för att få fram en personlig och varm känsla i era paketinslagningar ❤ Det är nästan lika kul att slå in paket som att ge bort paket, och när man väl är inne i kreativiteten så är det svårt att sluta! 🎄💝🎅🕯

julklappspapper_780X500.jpg

 

 

 

Källa

@TrustMeI'mADesigner

skonahem.com/jul/23-kreativa-satt-att-sla-in-julklappar/

http://skonahem.com/jul/23-kreativa-satt-att-sla-in-julklappar/

@mommodesign

www.apieceofrainbow.com