Så kan ditt barns förståelse utvecklas av dockhus!

Att veta att kon behöver mjölkas för att vi ska kunna dricka den, eller att grönsaker måste odlas för att vi sedan ska kunna äta dem är inte en självklarhet för våra barn. Idag går de vuxna till jobbet och ”tjänar pengar" som de sedan använder i affären där de handlar all mat. Det här blir väldigt abstrakt för barnen, och därför vill vi tipsa om fantasifulla dockhus med tillbehör som kan hjälpa till en större förståelse och uppfattning kring olika sidor av verkligheten!

Lundby Creative
Välkommen hem alla små dockor - här i dockskåpet Lundby Creative kommer ni verkligen att trivas! Bland de två våningarna kan ni inreda och möblera precis hur ni vill, laga mat i köket eller sitta tillsammans i vardagsrummet och kolla på favoritfilmen. För att ge huset en extra rolig touch kan ni även dekorera med de härliga stickers som följer med. De är lätta att fästa och flytta, så det är lätt att ändra så fort ni har tröttnat 😉 Psst, kolla in de fantastiska tapeterna som är designade av pysselgeniet Kreativa Karin!

Bakväggarna i de två nedersta rummen kan vändas eller tas bort helt för att på så sätt variera mellan de olika tapeterna och för att kunna leka i huset från två olika håll.  

Lundby Classic
Den första vännen är ofta en docka eller nalle. Med sin lilla docka kan barnen öva på att interagera och kommunicera med andra. Leken förbereder alltså barnen för den sociala världen långt innan de skaffar vänner 🙌 Så, vilka dockor ska få äran att bo här? 😉 Lundby Classic är ett fantastiskt dockhus med öppen planlösning och vackra tapeter från Sandberg Wallpaper.

Huset kan lätt byggas ut med ytterligare en våning, fönster och balkongdörr går att öppna, och bäst av allt - alla rum är förberedda för el! Hur coolt? Att tända belysningen ger verkligen en speciell och varm känsla! Ni kan dessutom bygga ut en somrig trädgård, och plantera allt från tomater till vackra blommor 🌱

Micki-Lundby-Dockhus.jpg1. Lundby Creative dockhus 2. Lundby Classic dockhus 3. Sandlådeset 4. Grillset 
5. Leksaksset 6. Studsmatta & Lådbil 7. Blomsterset

 

 

Få det riktigt hemtrevligt för era dockor med massor av fina möbler, inredning och tillbehör till båda dockhusen. Hoppas alla små dockvänner ska trivas! ❤

 

 

 

Källa

@linamedfamilj

www.1177.se/Tema/Barn-och-foraldrar/Vaxa-och-utvecklas/Lek/Leken-som-lar/