Bloggerskan Anna Eriksson recenserar Crescent Comfort Sittvagn!

I samarbete med Jollyroom har jag fått äran att testa Cresents Comfort Sittvagn 2017 och tänkte ge er en liten recension på den.


Jag valde färgen ”grey melange” men den finns även i svart. Är verkligen glad över att jag trotsade mitt svarta jag för den grå färgen är superfin! Efter att ha testat den kan jag säga att det är en väldigt smidig barnvagn (med vändbar sittdel). Vi får in den i skuffen på bilen utan att behöva ta isär sittdelen från chassit, vilket vi nästan alltid behöver göra med typ alla andra vagnar! (Vi har en BMW 320 så den är i minsta laget).

Fjädringen är också ett plus då den gör vagnen bekväm och smidig att köra. Vagnen är även otroligt rymlig också, den upplevs liksom större än vad den är. Och för att vara en sittvagn är den väldigt bekväm så Mira kommer absolut kunna sova gott i den när vi fäller ner ryggstödet. Mira vägrade faktiskt att kliva ur den när vi packade upp den inne, haha! Synd att jag inte tog någon bild på det. Hon blev tokig när vi skulle upp och byta blöja… 😂❤

Det är en ny favorit för oss alla tre. Kul när en så prisvärd vagn faktiskt levererar!

Om ni vill gå in och läsa mer om den här och övriga vagnar från Crescent, kan ni göra det HÄR! ❤️

 

Crescent-Comfort-Sittvagn2_780X500.jpg

 

Varma hälsningar,
Anna