Dansa för alla små hjärtan!

Varje år föds det i Sverige tusen barn med hjärtfel. Tusen barn som behöver genomgå långa undersökningar, svåra operationer och alltid leva med ovissheten om hur deras framtid kommer att se ut. Camilla Windhardt, grundaren av ”Sköra Hjärtan” vill ge alla dessa hjärtbarn en fin upplevelse, ett löfte om en framtid och samtidigt bidra till hjärtforskningen.

När Camilla var gravid i vecka 18 fick hon och hennes man reda på att de väntade en liten pojke. De fick också veta att han hade ett halvt hjärta och att hans liv skulle bestå av flera operationer. Sedan lille Otis föddes har han slåtts för sitt liv och varit en riktig kämpe! ❤

”För 20 år sedan kunde man inte rädda barn som föddes med Otis diagnos. Nu ville jag ge tillbaka” / Camilla Windhardt

Det var under ett disco på en djurpark som idén till "Sköra Hjärtan" föddes. Camilla blev så rörd av att se sina små pojkar stå och gunga i takt med musiken att hon bestämde sig för att ta idén vidare. Tillsammans med fyra vänner från gymnasiet har de med rätt kompetenser och erfarenheter sedan slutet av 2017 varit en officiell förening. En förening där alla intäkter oavkortat går till hjärtforskning, utan några mellanhänder. De fem vännerna har nu för tredje året i rad anordnat ett disco och dansat för alla små hjärtan. Med sagofigurer som minglar runt, den kände Kapten Snorbuse och hans berömda skattkista på plats, rolig ansiktsmålning, god fika och massor av dans hoppas ”Sköra Hjärtan” kunna ge barnen en oförglömlig upplevelse, samtidigt som pengar samlas in till hjärtforskningen. En forskning som har tagit sig framåt bara under de senaste 20 åren. Tack vare avancerad teknik och hjärtoperationer som inte var möjliga förr, räddas idag barn som tidigare inte kunde räddas. Men det behövs mer pengar, fler forskare, läkare och kirurger!

Kollage1.gif

Kollage2.gif

Vi på Jollyroom tycker att Sköra Hjärtan är en jätteviktig organisation och ett fantastiskt initiativ. Därför vill vi självklart vara med på ett hörn och bidrar med stjärnvinsten i deras lotteri.

Februari är alla barnhjärtans månad och därför vill vi uppmärksamma dem extra mycket! Vill ni också vara med att stödja hjärtebarnen kan ni swisha valfri summa till: 123 100 1668 eller skänka pengar till BG: 52 32 04 62 

 

”Sköra Hjärtan är min chans att stötta hjärtebarn. Om jag som mamma till en hjärtsjuk pojke inte stödjer hjärtebarnen, hur kan jag då begära att någon annan gör det?” / Camilla Windhardt