Kläder inför vår och sommar

Sommaren bjuder på varierat väder, tack och lov brukar våra barn ha minst lika roligt plaskandes i en vattenpöl en regnig dag, som de har när de bygger sandslott under sommarens hetaste dagar. I dagens inlägg lyfter vi därför olika plagg som passar för olika väder.

Skaljackan – ett säkert kort (plagg) 😉
Ett superpraktiskt plagg att ha med till barnen oavsett ålder, vad ni ska göra eller hur länge ni ska vara borta. Den fungerar som regnjacka, likväl som vindjacka under de lite soligare men blåsiga dagarna.

”Kläder efter väder”, men glöm inte skorna! 
Det bästa hade så klart varit att kunna ta med ett par sandaler, ett par gummistövlar och någon bekväm sko när ni ska iväg, framförallt om ni ska vara borta ett par dagar och vädret ser osäkert ut. Dock får kanske inte detta alltid plats i väskan, och då skulle vi säga att sneakers är det bästa alternativet! De fungerar utmärkt till alla oavsett ålder och är (oftast) varken för varma eller för kalla. När det gäller era mindre barn får ni kanske till och med plats med alla tre varianter då fossingarna är så små.

UV-badkläder
Efter mycket hoppande i vattenpölar är det förhoppningsvis dags att lägga skaljackan och gummistövlarna på hyllan och istället slänga på er badkläder, sandaler och solkräm och kila ner till stranden. Välj bland våra UV-badkläder med ett solskydd på 50+ så att barnen kan ligga och plaska i vattnet så länge de vill, utan att behöva bränna sig i solen. Eftersom att UV-plaggen finns i många modeller kan ni ta med er ett extra UV-plagg i väskan, så att när det väl är dags för lunch kan ni ta på era barn ett torrt och snyggt plagg, och bara njuta av lunchen medan barnen fortfarande är skyddade.

2018-05-15_Kollage.jpg
1. UV-tröja+shorts  4. UV-tröja,rosa 5. Hatt 
6. Jacka,röd 7. Jacka,blå 8. Sneaker 10. Stövel,blå 11. Stövel,camouflage

 

_______________________________

@lindaobarnen