Pyssel under sommaren

I dagens inlägg tipsar vi om lite lugnare aktiviteter ni kan göra, antingen under de lite regnigare dagarna då man helst vill vara inomhus eller när man bara känner för att ta det lite extra lugnt hemma. 

Memoryspel och hjärngympa
Sätt igång hjärgympan med ett ordentligt memoryspel. Utmana ditt barn att samla ihop bildpar, eller låt barnen sitta och utmana sig själva. På vår hemsida har vi massor av olika memory för barn i olika åldrar, så att de kan anpassas utifrån just varje barn och deras utvecklingskurva. Kul och bra att kunna värma upp med lite rolig hjärngympa inför skolstarten!

Leksaksmat till mästerkockar
Har du en liten kock eller bagare där hemma? Välj bland massor av rolig leksaksmat och bakelser som får den lilla mästerkocken att briljera. Tänk er ett eget litet stånd där barnen kan stå och sälja sin hemmagjorda mat, svalkande glass eller mumsiga bakverk - perfekt! 

Pussla på!
Att pussla ska ju både vara roligt och lagom svårt. Ett formpussel är därför perfekt för de minsta barnen då det är lärorikt och tränar upp minne och bildsinne, samtidigt som det är väldigt skojigt. Kolla bara in det söta Miffypusslet i kollaget nedan med olika geometriska pusselbitar och former som alla kan matchas in på sin egen plats. Roligt för de lite mindre barnen att kunna skryta med sina pusselkonster på förskolan efter sommaren.

Nedan tipsar vi om några mysiga pyssel och lekprodukter från de omtyckta varumärkena Egmont, Melissa & Doug och Teddykompaniet.

2018-07-16_Kollage.jpg
1. Glassvagn 2. Tårta 3. Memory 4. Memory 112
5. Memory Miffy 6. Leksaksmat 7. Formpussel Miffy 8. Matstånd

 

Klicka här för att komma till alla roliga spel, pussel och pyssel!

 

 

________________________________
malinflnordstrom