Tips - roliga färdmedel till skolan!

Skolstarten är precis runt hörnet och för att göra vägen dit lite roligare tipsar vi i dagens inlägg om roliga färdmedel att ta sig dit på. Vi tipsar också om produkter som kan vara bra att ha med sig under färden.

Cykel
Att cykla är kul, miljövänligt och ger en bra start på skoldagen. Välj bland cyklar i massor av olika modeller, färger och funktioner. Allt från coola, flerväxlade mountain bikes till traditionella och enklare cyklar.

Elcykel & Elscooter
När dina barn har blivit lite äldre kan en elcykel eller elscooter vara ett roligt alternativ till ”vanlig” cykel. I vårt stora sortiment har vi ett stort urval av snygga, säkra och pålitliga elcyklar och elscootrar.

Sparkcykel och Kickbikes
Susa fram till skolan på en ny sparkcykel! Hos oss kan du välja bland flera häftiga sparkcyklar och kickbikes av hög kvalitet – med två hjul, tre hjul, med eller utan batterier!

Skateboard
Att åka skateboard kräver en hel del teknik, men när du väl har lärt dig är det svårt att sluta åka. Vi har alternativ för både nybörjaren och för den mer erfarna skejtaren! Välj bland allt från klassiska ”bananbrädor” till stilfulla longboards till mer seriösa ”proffsbrädor”. Skulle du vilja ta en paus från åkandet är många av våra skateboards lätta att fästa i ryggsäck så att du istället kan bära med den.

Hoverboard
Ingen kan väl ha missat dessa roliga små färdmedel, men de tåls att nämnas igen - hoverboards! Ett roligare sätt att ta sig till och från skolan kan vi inte komma på. Vi har massor av olika modeller på vår hemsida, så det är bara att titta in efter er favorit!

Inlines
Att åka inlines är någonting som har varit populärt i många år – vi förstår varför! Varför inte åka till skolan med inlinesen på, och på köpet få nyttig vardagsmotion?

GPS-klocka
Är dina barn i den mellanåldern då du inte riktigt vågar släppa iväg dem själva till skolan så är GPS-klockor ett jättebra alternativ! Med dessa kan ni känna extra trygghet och säkerhet, då de via GPS-signaler skickar information till din telefon eller läsplatta så att du kan du se var ditt barn befinner sig.

Hjälm
Glöm inte hjälmen och övriga skydd! Hur roligt det än är att susa fram, så kan det få väldigt tråkiga konsekvenser om olyckan skulle vara framme.

2018-07-31_Kollage.jpg

1. Sparkcykel och Kickbikes 2. Elcykel & Elscooter 3. Cykel 5. Skydd 6. Skateboard 7. Hoverboard 8. Hjälm 9. GPS-klocka