Jollyrom inreder Cecilia Ehrlings barnrum

Vi hjälpte svenska tävlingsdansaren Cecilia Ehrling och hennes man att inreda och styla om deras son Hugos rum. De beskrev vad för typ av stil de gillar och hur de ville att känslan skulle vara. I dagens inlägg kan ni se före- och efterbilder och läsa deras tankar kring inredning.

Jag vet att vi skrivit förr om hur bra vi tycker Jollyroom är och vi menar det verkligen. De har så gott som allt som behövs till ens barn, stora som små.

Jag och Freddan är ganska dåliga på inredning. Eller ja, vi tycker att vi är bra och väljer snygga saker men det blir lätt väldigt spartanskt och ganska kallt när vi ska göra det själva. Till Hugos rum fick vi dock hjälp av Jollyroom.

Vi beskrev för dem vad vi gillar för stil och på ett ungefär hur vi ville ha det och vi blev jättenöjda med resultatet!

Före

Cissi-ehrling-förebild-780X500.jpg

cissi-ehrling-förebild2_780X500.jpg

 

Efter!

efter5l_780X500.jpg
1. Kids Concept Gunghäst Neo Mammut 2. Mini Speeders Classic Racer Gåbil, Mintgrön 3. Sebra Hylla, Grå 4. Sebra Baby-& Juniorsäng 

cissi-ehrling-6_780X500.jpg
1. Minitude Nordic Bord Dimma & Stolar Kanin 2. BRIO Leksaksspis 3. BRIO Lära-Gå-Vagn 4. Kids Concept Gunghäst Neo Mammut 5. Sebra Gosedjur Sovande Krokodil

ehrling7_780X500.jpg
Sebra Baby-& Juniorsäng 

ehrling-miffy_780X500.jpg
1. Miffy Original Lampa 2. Alice & Fox Sängbord 


Nattduksbordet och kaninlampan, som du även enkelt kan styra och dimmra med medföljande fjärrkontroll.

 

ehrling-son_780X500.jpg

Som ni ser på bilderna så gillar vi det ändå ganska sparsamt, det får inte bli för plottrigt och puttinuttigt. Ja, jag tror ni fattar hur vi menar. Och, sen är det ju troligen så att när Hugo växer upp och börjar röja runt lär det inte se lika sparsamt ut. Det lär vara saker överallt :)

 

Varma hälsningar,
Cecilia Ehrling