Så fixar du myskänslan i barnrummet!

Kallt och ruskigt utomhus, betyder mer mys och lek inomhus! I dagens inlägg tipsar vi om hur ni enkelt kan återanvända saker ni redan har, och vilka produkter som kan hjälpa till att skapa den där mysiga känslan i barnrummet.

Under årets lite mörkare dagar kan ni verkligen passa på att piffa till barnrummet med både stora och små detaljer. Lite trolleri med belysning, inredning och textilier kan göra susen! Med lite fantasi kan både inredning och möbler växa med barnen och användas till annat. Vi ger er fyra exempel nedan:

miffy_780X500.jpg
Miffy Original Lampa

  1. Har ni en spjälsäng där hemma som era små har vuxit ur? Ta bort ena långsidan, bunkra upp med gosiga filtar, mysiga kuddar och härliga mjukisdjur och spjälsängen har plötsligt förvandlats till en myssoffa.
     
  2. Något typ av bord hittar vi oftast i de flesta barnrum. Tråkigt nog står många av dessa helt oanvända. Släng över en filt, häng upp en ljusslinga och ta in favoritleksakerna och vips – ni har en koja! 
     
  3. En garderob som står och ekar (eller står full med massa onödiga prylar 😉) kan ni rensa ur, för den där garderoben är ju egentligen ett slott! Använd rester från gamla tapetrullar, målarfärg och rita dit fina detaljer, samt några fönster så att man kan kika ut. Hit in är alla små och stora prinsar och prinsessor välkomna!
     
  4. Ta in hösten! Ta vara på alla vackra löv som har ramlat ner från träden genom att samla ihop några av dessa och pyssla till det hemma. Börja med att lägga era löv i en bok i några dagar, så att de torkar. Sedan är det bara att måla på, eventuellt klippa till eller ha löven precis som de är. När ni är nöjda kan ni antingen trä genom ett snöre och hänga upp någonstans i rummet, eller rama in till en alldeles egen tavla.

löv_780X500.jpg

Här hittar ni en mix av smått och gott som piffar upp den nya soffan, kojan och slottet!

inredning_780X500.jpg
1. Alice & Fox Skrivbord och Stol 2. Brigbys Pandahuvud 3. Miffylampa 4. Kids Concept Klädstång 5. Brown Small Lampa 

Kollage-GIF.gif
1. Lilou Lilou Vägglampa Ballong 2. Lilou Lilou Vägglampa Ballong Grå 3. Minitude Bokstavslampa 4. Lilou Lilou Förvaringsbox 5. Lilou Lilou Förvaringsbox 3-Pack 6. Alice & Fox Lampa Moln 7. POPP Poster AniPals 
 

Nyckeln till en riktig myskänsla är att försöka leva sig in i fantasins värld där allt inte behöver vara så ordentligt, genomtänkt eller ens matcha. Busigt, lekfullt och mysigt ❤

 

________________________________
handmadecharlotte
@my_home_interior
Tilda Bjärsmyr