Adventskalendrar - ett roligt sätt att räkna ner till julafton

Julafton närmar sig med stormsteg och adventskalendrar är ett populärt och roligt sätt att räkna ner dagarna på. I dagens inlägg tipsar vi om små och populära paket som kan läggas bakom de små luckorna!

Smooshy Mushy
Dessa små leksaksdjur från Smooshy Mushy i PUM-skum, med mattillbehör i olika färger älskar att äta och busa! En ny liten lekkamrat som dessa passar perfekt bakom en av luckorna.

Slime
Vad kan vara roligare än att leka med slime? Antingen gör du eget slime eller så klickar du hem färdigt slime från vår hemsida!

Schleich
Om era barn gillar att leka med djur så är Schleichs djurfigurer perfekta. Här finns allt från hästar och kor, till dinosaurier och sebror. Bygg upp ditt eget stall eller lek safari med de vilda djuren.

L.O.L Suprise
​L.O.L Suprise är ett samlarfenomen som har blivit en riktig storfavorit på nolltid! Barnen verkar älska de små figurerna som levereras i en boll, doppa bollen i vatten och surprise – en överraskning dyker upp!

Play-Doh
Tillsammans kan ni skapa roliga figurer och kanske samtidigt även passa på att lära era barn att känna igen och matcha färger och former. Välj bland Play-Doh i flera olika färger, set och kombinationer.

Är ni istället ute efter en traditionell adventskalender finns det massor att välja bland på vår hemsida!

 

Nedan har vi samlat ihop några av adventspaketen i ett kollage!

Kollage adventskalender.jpg
1. Kärnan bok, Musse Piggs Födelsedag 2. Kärnan Pussel, Stadens Hjältar 3. Nickelodeon Slime 4. L.O.L Suprise Lil Sister 5. Smooshy Mushy S3 Bento Box Labby Hamburger 6. Disney Cars Mini Racers Mack Lekset 7. Schleich Djur Mix 5-pack 8. Play-Doh leklera

Även om adventskalendrar är ett roligt inslag under julen så är det så klart inte det viktigaste. Skapa minnen ihop genom att umgås med varandra, ut och lek i snön, julbaka tillsammans eller se en mysig film. Vill man ändå ha med lite paket så tänk på att mycket går att göra själv, med en gnutta kreativitet!

 

_________________________________________________________

inspo_kidsroom

rececca_inspo