I barnrummet hemma hos Isabella Löwengrip

Entreprenören, författaren och bloggaren Isabella Löwengrip är Nordens största influencer. Tillsammans inredde vi hennes barnrum med massor av härliga produkter. Spana in resultatet nedan! 

Nu har även barnens lekrum blivit färdigt. Jag ville att de skulle få ett rum där de kan vara kreativa och ha kul tillsammans. Jag har läst för mina barn sen de föddes så böcker var ett viktigt inslag i deras lekrum, vi älskar verkligen våra lässtunder tillsammans.
Löwengrip-1_780X500.jpg
Petite Déco, sammetsfåtölj  Alice & Fox Dockhus Cloudberry Castle, Noshörning

Löwengrip-2_780X500.jpg
Woodlii Parkeringsgarage Miffy Original Lampa

Både Sally och Gillis tycker om att leka med parkeringsgaraget.

 

Deras skrivbordshörna är så fin. Tänk, här kanske deras första affärsidéer växer fram.. 🙂 Både Sally och Gillis älskar även att pyssla. De kan sitta och klistra, klippa och måla i timmar så det var på tiden de fick en egen hörna för att kunna skapa. Barnen kommer nog tycka det känns väldigt vuxet att ha egna kontorsstolar, dessa är från Jollyroom. Snart börjar barnen skolan och det ska bli kul att se vilka ämnen de intresserar sig för. Alfabetet och siffror har vi redan börjat öva på, så dessa tavlor är perfekta.

Löwengrip-3_780X500.jpg
MYroom SIGN Skrivbordsstol

Rummet känns lekfullt och härligt! Det viktigaste är att barnen kommer tycka om att vara där. En detalj som är väldigt uppskattat av framförallt Ida och Lovisa är all förvaring. Skönt att kunna gömma undan allting! Visst, det kanske inte är sorterat i alla korgar men det blir städad och fint snabbt. Förvaringskorgarna är också från Jollyroom.

Löwengrip-4_780X500.jpg

Barnen har inte fått se det färdiga resultatet ännu. Det ska bli så kul att se deras reaktion sen!  

 

 

Isabella löwengrip