Vad är det bästa med att vara gravid?

En graviditet innebär ofta både positiva och negativa känslor. I dagens inlägg ville vi lyfta allt positivt som kommer med en graviditet och frågade därför våra härliga följare vad som var bäst med just deras graviditeter. Läs alla underbara svar nedan!

1. Kärleken man känner för någon man aldrig träffat
2. Sparkarna och alla ultraljud 
3. Förlossningen (som gick hur bra som helst)
4. Tacksamheten över att bära fram två friska barn
5. Den magiska känslan att bära sitt barn fyllde mig med en kärlek jag inte visste fanns
6. Att se storasysters längtan efter sin lillebror
7. Att jag fick vara nära mitt barn 24/7, känna hennes små rörelser och att jag kände mig fantastiskt vacker
8. Känslan över att min kropp kan göra ett annat liv medan mitt liv bara fortsätter som "vanligt"
9. Hur mycket jag älskade min kropp och hur känslomässigt stabil och bra jag mådde
11. Ögonblicket då min bebis kom ut och jag fick honom i min famn - OSLAGBART!!
12. Jag kände mig nykär och harmonisk hela graviditeten, fjärilar i magen och ett evigt lugn

 

Det här är självklart jätteolika från person till person, och från graviditet till graviditet. Men vi hoppas att listan över allt härligt som kan upplevas under och efter en graviditet kan peppa blivande föräldrar

 

 

______________________________________________
kajsa_olander