Bloggerskan Carola Ekman inreder barnrummet

I dagens inlägg får vi följa med hem till bloggerskan Carola Ekman och se hur fint hon har inrett barnrummet inför höst och vinter.

Höj mysstämningen med små medel!

Emma och Meronica är barnens nya bästa kramdjur. Kramdjuren som de kan sitta på, som har en viktgräns på upp till 100 kg. De borstar dem, ställer in dem i stallet, matar dem och så klart, bråkar om dem. Så roligt med horn på renen ju! Den vill ju alla hänga sina halsband på. Och laman då, som har lite längre päls, som följer efter borsten så fint.. Svårt att bestämma vem som ska leka med viken, beroende på humör. På Jollyroom finns en uppsjö av olika kramdjur att mysa med i höst, både mindre och större modeller. 

renar-gosedjur_780X500.jpg1. Cloudberry Castle Pall/Lekdjur Lama 2. Cloudberry Castle Pall/Lekdjur Rådjur

gosedjur_780X500.jpg

Med små medel fick vi faktiskt till en liten höstig förändring i båda tjejernas rum, speciellt nya mattor tycker jag alltid att gör mycket för ett rum! I Los rum har vi mattan den prickiga mattan från Minitude! På Jollyroom hittar du mattor i alla storlekar och färger. I Grys rum fick ett nattduksbord flytta in bredvid sängen, och som hon gillar det. Dit sätter hon alltid morgondagens kvällssaga och sin snuttis, så hon vet var hon har sina saker inför nattningen.

nattygsbord_780X500.jpg
1. Alice & Fox Origami Lampa 2. Alice & Fox Sängbord Hailey, Vit

bilbana-matta_780X500.jpgMinitude Matta Prickar, Vit/Svart

ljusslinga_780X500.jpg

Det mysiga täcket är från Alice & Fox, och finns i flera olika storlekar. Gry och Los täcken är storleken 150 x 210 cm och kudden 50 x 60 cm. Det vill säga de vanliga måtten för sängkläder. Täcket känns krispigt och behagligt svalt mot kroppen! Du hittar det här, och här hittar du massa andra sängkläder. Los nya säng, heter Minitude Nordic Noah och är nått av det mysigare i möbelväg hemma hos oss. Sängen fås i två olika storlekar, 80×200 och 70×160 och vad jag nu fann så finns det ingen viktgräns på sängarna. Från Minitude finns en hel del olika hussängar.

påslakan-alice-and-fox_780X500.jpg
Alice & Fox Bäddset 150x210 Square Dots, Dusty Rose

hussäng_780X500.jpgMinitude Nordic Hussäng 80x200 Noah, Trä

För att hitta ännu mer barnrumsinredning och inspiration, klicka här!

Varma hälsningar
@carolaekman