Trendspaning: Populära barnnamn 2020

Att bestämma namn på sin lilla knodd är inte det lättaste, valmöjligheterna är oändliga. Vi frågade våra följare på Instagram och Facebook om vilka namn de tror kommer bli populärast under år 2020. Här nedan har vi sammanställt en lista över de namn som var mest återkommande.

 

1. Harry

2. Luna

3. Elsa

4. Alfred

5. Greta

6. Märta

7. Signe

8. Mateo

9. Lilly

10. Liam

11. Astrid

12. Leon

13. Loui

14. Alice

15. Bonnie

16. Elton

17. Frank

18. Hailey

19. Theodor

20. Olivia

 

Harry var överlägset det mest återkommande namnet och inte långt efter kom Luna. Det var även många som trodde att Elsa och Greta skulle bli populärt, kanske inspiration från både den populära filmen Frozen och Greta Thunberg. Dessutom tror många att 2020 är året som dubbelnamnen gör comeback.  

 

Här kan du ta del av förra årets trendspaning om populära barnnamn.

 

________________________________________________

@deniseochkylie.se