Premiär för Emmaljunga!

Äntligen kan vi meddela att Emmaljunga nu finns hos oss på Jollyroom. I över 90 år har detta populära varumärke skapat handgjorda barnvagnar med fokus på kvalité, hållbarhet och säkerhet och är idag den äldsta aktiva barnvagnsfabriken i världen.

 

Allt började i en liten ort i södra Sverige år 1925 med en passion för kvalité och säkerhet för barn. Allt började i den lilla orten Emmaljunga och är idag ett av de mest uppskattade varumärkena bland barnfamiljer världen över. I över 90 år har Emmaljunga skapat handgjorda barnvagnar som underlättar vardagslivet för barnfamiljen, som dessutom alltid skapats med omtanke för miljön. Vi kan nu med glädje meddela att du kan köpa Emmaljungas barnvagnar hos oss på Jollyroom. Klicka här för att komma till hela deras sortiment.

 

Emmaljungas gröna vision

Emmaljunga har sedan start tagit ansvar för miljön och är övertygade om att produktivitet och hållbarhet kan gå hand i hand. Att det går att skapa miljövänliga barnvagnar med säkerhet och kvalité i världsklass har de bevisat redan från början. En barnvagn från Emmaljunga är byggd för att hålla länge samt att val av material är med fokus på miljö och återvinning. Exempelvis är yttertyget på flera av deras vagnar gjorda av återvunna petflaskor, innertyg består av 100% ekologisk bomull samt att de kan erbjuda 100% återvinningsbara hjul. Nästa steg är att 100% av materialet i en Emmaljunga vagn ska vara en del av varumärkets cirkulära produktion.

Men det är inte enbart barnvagnarna som bidrar till att Emmaljunga är detsamma som att göra ett medvetet val, utan även produktionen. En grön fabrik kräver grön energi. Därför jobbar Emmaljunga på att bli så självförsörjande som möjligt, bland annat i form av solceller och certifierad vattenkraft.

Förstabild 6.png

1. Emmaljunga NXT FLAT Sittdel, Outdoor Olive Eco 2. Emmaljunga NXT Twin Chassi, Black Outdoor AIR

Mix & Match

Vad passar just dig och din familj? NXT Mix & Match är ett system som tagits fram i syfte att barnvagnen du köper ska kunna användas i flera år framöver, trots att dina förutsättningar ändras. Här ger Emmaljunga kort och gott möjligheten att bygga din alldeles egna barnvagn. Alla NXT överdelar passar alla NXT chassin och går att väljas separat. Dessutom kan man enkelt komplettera med ett syskonchassi om du har två småttingar därhemma. Ett system. Alla möjligheter.

Emmaljunga erbjuder dessutom 3+2* års begränsad tillverkargaranti på alla NXT barnvagnar. Den 3 åriga begränsade garantin gäller för alla NXT chassin, liggdelar samt sittdelar. Utöver det erbjuder Emmaljunga ytterligare 2 års begränsad garanti på följande delar på NXT Chassin:

- Brott i aluminiumprofilerna på chassit
- Brott på metallkomponenter
- Brott på framvinge i komposit
- Axeltappar

För att garantin ska gälla på dina NXT produkter, registrerar du dem via Emmaljunga. Tryck här för att läsa mer och komma direkt till registreringen. Registrering går att göra i efterhand, men inom två månader från inköpsdatum för att den ska gälla.

Förstabild 3.png

1. Emmaljunga NXT90 FLAT Sittvagn, Lounge Grey Eco/Black  2. Emmaljunga NXT Twin Chassi, Silver 3. Emmaljunga NXT Liggdel, Lounge Navy Eco 

Vad är det BÄSTA med Emmaljunga?

Vi frågade våra följare på Instagram vad dem tycker är det allra bästa med Emmaljunga. Här nedan har vi samlat en del av svaren. 

 

  • HÅLLBARHETEN!!! Våra 3 barn har legat i samma vagn som sina 3 kusiner, varav den äldsta blir 16 år.

 

  • Lättrullad, snygg, stabil och svensktillverkad.

 

  • Den kommer fram på alla underlag.

 

  • Det enkla, lätta men ändå robusta chassit! Den snygga designen också förstås.

 

  • Tillverkade för hand och i Sverige. Sedan även att de är snygga och praktiska.

 

  • Rymligheten och att den är så bastant! Världens bästa vagn!

 

  • Det är skillnad på vagn och vagn, Emmaljunga levererar kvalité genom hela vagnen!

 

  • Den är så otroligt bekväm att köra samt lätt att fälla ihop och lasta in i bilen.

 

 

Med kärnvärden som säkerhet, funktion och design har Emmaljunga blivit ett begrepp inom barnvagnskategorin i stora delar av världen. Med gott hantverk, sin höga svenska kvalité och livslängd samt ett hållbart tänk för miljön, är en barnvagn från Emmaljunga detsamma som att göra ett medvetet val, både för ditt barn och nästkommande generation.

 

Varmt välkomna till Jollyroom Emmaljunga. Här kommer du till hela Emmaljungas sortiment.

 

________________________________________________

emmaljunga.com/sv