Vi välkomnar Stokke

Vi är glada att välkomna Stokke till Jollyroom. Det norska varumärket som startade sin resa år 1932 med att tillverka ergonomiska möbler för kontoret till att idag enbart fokusera på barnprodukter, samtidigt som de har blivit en del av den skandinaviska designhistorien.

 

Vi är många som har en relation till det norska varumärket Stokke, kanske mest av allt på grund av att det är ett varumärke som blivit en del av den skandinavisk designhistorien. År 1972 lanserades en stol designad av Peter Opsvik. Det var inte vilken stol som helst, utan det var den ikoniska Tripp Trapp®-stolen. Oavsett om du var förälder eller barn då eller är det nu, så har du säkerligen haft, sett eller suttit i en sådan stol själv. Nu kan vi äntligen meddela att denna unika stol ihop med resten av Stokkes populära sortiment av premiumbarnmöbler, barnstolar, barnvagnar, liggdelar, textilier och inredningsprylar finns hos oss på Jollyroom. Klicka här för att komma till hela Stokkes sortiment.

 

Designa produkter med barnets bästa för ögonen

Stokke tillverkar smart design och hållbara produkter som främjar en sund utveckling för en helt ny generation bebisar och deras familjer. Deras filosofi utgår från ett enda kärnkoncept: att designa produkter med barnets bästa för ögonen. Barnen sätts alltid i första hand och ska känna sig trygga, skyddade samt kunna interagera med familjen. Stokke tillverkar produkter för att stimulera barnets utveckling och kanske viktigast av allt, stärka bandet mellan barn och förälder.

Stokkes produkter har främst ett fokus på funktionalitet, ergonomi och komfort. Men dessutom är de utvecklade för att kunna ingå i all typ av inredning. Vare sig det är en barnstol, barnvagn eller en väska kommer prylarna i en design som aldrig går ur tiden.  

Förstabild 1.png

Stokke Tripp Trapp® Matstol, Natural

Omtanke för våra barn = omtanke för framtiden

Att skapa säkerhet, komfort och skydd är idag inte det enda som krävs för att ge omtanke för våra barn. Det innebär även ett krav på att ta hand om jorden som nästa generation en dag ska ärva. Det här är något som Stokke jobbat med redan från start. Med en strävan efter att använda miljövänliga och nedbrytbara material skapar de inte bara produkter som underlättar vardagslivet för en småbarnsförälder, utan bidrar även till en bättre framtid. 

Förstabild 5.png

Stokke Xplory® Sittvagn, Black Melange

Vi är otroligt glada att Stokke nu är en del av Jollyfamiljen. Ett varumärke som skapar hållbara och ergonomiska produkter med en tidlös design, vilket resulterar i produkter för en hel livstid och som är designade för både ditt barn, ditt barnbarn och många generationer därefter.

Förstabild 6.png

1. Stokke Flexi Bath® Badbalja, White 2. Stokke Flexi Bath® Badbalja XL, White

 

Varmt välkomna till Jollyroom Stokke. Spana in deras sortiment här.

 

________________________________________________

www.stokke.com/SWE/sv-se/home