Nyheter från Cybex!

Vi har fått in massor av fina och framförallt säkra nyheter från det uppskattade varumärket Cybex. I dagens inlägg får du lära känna några utvalda favoriter i kategorierna: bilstolar, barnvagnar och matstolar.

 

Kombinationen av säkerhet, kvalitet, design och funktionalitet gör Cybex synonymt med moderna och innovativa barn- och babyprodukter. Cybex tillverkar pålitliga och lättanvända produkter som gör småbarnsfamiljens vardag både säkrare och enklare.  

Varumärket är främst förknippade med bilstolar. De är en av de ledande aktörerna på marknaden inom kategorin och tillverkar bra, lättanvända och självklart säkra bilstolar, både från babyskydd till bältesstol. Men de har också blivit en stor aktör när det kommer till barnvagnar och matstolar och har inom alla tre kategorier flertal gånger blivit utsedda till bäst-i-test.

Vi har nu fått in massor av nyheter, allt från större produkter som bilstolar och barnvagnar till mindre tillbehör och adaptrar. Här nedan har vi valt ut några favoriter. Vill du istället komma direkt till hela Cybex sortiment? Klicka här.

 

Bilstolar

Cybex Aton M i-Size Babyskydd

Aton M i-Size är en nyhet som ingår i Cybex populära Gold-serie och passar för barn upp till 13 kg. Det smarta nackstödet är ställbart i elva höjdpositioner och det integrerande Y-bältet anpassar sig efter nackstödets position. Det här försäkrar dig att bältet ALLTID är inställt korrekt efter barnets längd. Det här är ett babyskydd som växer med ditt barn och kommer i flera härliga färger.

 • Utrustad med linjärt sidokrockskydd
 • Justerbart nackstöd i elva positioner
 • Justerbart Y-bälte
 • Uttagbart spädbarnsinlägg
 • Passar för barn upp till 13 kg

 

Cybex Sirona S i-Size Bilbarnstol

Sirona S i-Size är bilbarnstolen som möjliggör bakåtvänt åkande upp till 105 cm och ingår även den i Cybex populära Gold-serie. Ifall man har längre barn kan man bli osäker ifall det kommer finnas tillräckligt med benutrymme vid bakåtvänt åkande. Denna nya design ser till att det finns gott om plats även i mindre bilar. Nackstödet är ställbart i tolv höjdpositioner och även denna bilstol har ett integrerat bälte som anpassar sig efter nackstödets position, vilket försäkrar dig att bältet alltid är inställt korrekt efter barnets längd. 

Dessutom är Sirona S i-Size utrustad med en innovativ roterande mekanism som låter dig rotera bilbarnstolen 360° – vilket förenklar momentet när du ska lyfta ur eller spänna fast ditt barn i stolen.

 • Möjliggör bakåtvänt åkande upp till 105 cm
 • Justerbart nackstöd i tolv positioner
 • Utrustad med linjärt sidokrockskydd
 • Lutningsbar i fem positioner bakåtvänd
 • Lutningsbar i tre positioner framåtvänd
 • Vändbar i 360°
 • Passar för barn upp till 18 kg

 

Cybex Solution Z i-Fix Bältesstol

Cybex Solution Z i-Fix är en bältesstol som ingår i Cybex Platinum-serie. Stolen är utrustad med ISOFIX-fästen för snabb och smidig installation samt ett linjärt sidokrockskydd – så att barnet sitter säkert under hela bilresan.

Denna bältesstol är designad för att kunna växa i takt med ditt barn då den automatiskt ställer in höjd- och breddinställningar när du justerar nackstödet i ett av dess tolv lägen.

Vi har dessutom fått in en ny snygg sommarklädsel till denna bältesstol, som håller barnet svalt under varma sommardagar.

 • Utrustad med linjärt sidokrockskydd
 • Justerbart nackstöd i tolv positioner
 • Fällbart nackstöd
 • Fällbart ryggstöd
 • Luftventilationssystem
 • Passar för barn från 100–150 cm

Cybex Bilbarnstolar Kollage.png

1. Cybex Sirona S i-Size Bilbarnstol, Deep Black 2. Cybex Aton M i-Size Babyskydd, Granite Black 3. Cybex Solution Z i-Fix Bältesstol, Deep Black

 

Barnvagnar

Cybex Priam Sittvagn

Cybex Priam är framtagen för att ge moderna föräldrar det allra bästa när det kommer till säkerhet, design och långvarig användning. Ett tidlöst utseende med en robust och stabil design med bra stötdämpning, så att ditt barn sitter bekvämt under hela åkturen. Stötdämpningen ger även dig som kör en mjuk och lättstyrd körupplevelse på alla vägunderlag.

Vagnen har en vändbar sittbas, ett ställbart ryggstöd samt en avtagbar frontbygel – för extra säkerhet. Dessutom låter Priams nya, flexibla 4-in-1 travel dig använda vagnen direkt från födseln tills dagen då ditt barn har vuxit ur barnvagnen helt.

 • Stötdämpning på alla hjul
 • Justerbart handtag
 • Tvåhjulsläge
 • Vändbar sits
 • Lång livslängd, maxvikt: 22 kg

 

Matstolar

Cybex Lemo Matstol

Cybex Lemo är en bäst-i-test vinnande nyhet som ingår i Cybex Gold-serie. En mångsidig matstol som kan användas genom hela livet. Den har flera smarta tillbehör som går att köpa separat, exempelvis som en praktisk babysitter vilket gör att stolen går att använda redan från födseln. Byt sedan ut babysittern till ett smart babyset och den är omgjord till en matstol. Tack vare justeringsmöjligheterna ger Cybex Lemo en ergonomisk sittposition och korrekt anpassning under hela användningstiden. Matstolen kan till och med göras om för att användas av vuxna - som vanlig stol.

 • Bäst-i-test
 • Separata tillbehör som babysitter, baby set, matstol och matstolsdyna
 • Användning från födsel med babysitter till vuxen ålder
 • Maxvikt: 95 kg

Cybex Kollage.png

1. Cybex Lemo Matstol, Porcelaine White 2. Cybex Priam Sittvagn, Deep Black/Chrome Black

 

Klicka här för att komma till alla Cybex nyheter.

 

________________________________________________

@1und1macht4