Reima Originals – små detaljer som gör stor skillnad

I dagens inlägg får du bekanta dig med Reima Originals. Den återkommande kollektionen med de små detaljerna och förändringarna som gör allt.

Finska Reima designar och producerar barnkläder av hög kvalitet som låter de små röra sig fritt och obehindrat, oavsett om det snöar, regnar eller är strålande sol. Reima har kläder för barn i alla åldrar och är omtalade för att ligga i framkant gällande funktionalitet, kvalitet, säkerhet och innovation. Alla produkter testas och godkänns dessutom av världens mest uppriktiga testpanel: barnen själva!

reima-sydkap.jpg

Reimatec Sydkap Jacka, Jeans Blue

I dagens inlägg tittar vi lite närmare på Reima Originals. I över 75 år har Reima tillverkat barnkläder som har använts av familjer i flera generationer. De ser lika bekanta ut då som nu, men genom åren har Reima Originals anpassats med kärlek. År efter år har de utvecklat och lagt till delar som gör kläderna ännu mer praktiska, mer hållbara och snyggare. För när det gäller klassisk nordisk design är de små förändringarna allt.

Bland Reima Originals hittar du klassiska modeller av overaller, jackor, skalplagg, skor – helt enkelt allt ditt barn kan tänkas behöva oavsett väder. Exempel på populära modeller är de enfärgade overallerna Stavanger och Gotland med tidlös fuskpäls i kragen. Eller 3-i-1 skaljackan Sydkap med löstagbar innerjacka. Det är de små detaljerna i dessa plagg som gör att Reima blivit testvinnare flera gånger om.

reima-stavanger.jpg

1. Reimatec Stavanger Overall, Navy  2. Reimatec Laplander Vinterkänga, Navy

Reima är helt enkelt ett varumärke som kan garantera en ansvarsfull tillverkning med så liten miljöpåverkan som möjligt. Slitstarka, bekväma och vattentåliga ytterkläder för både stora och små. Det är dessutom funktionskläder i en kvalitet som verkligen tål att ärvas – vilket gör kläderna till ett bra val både för miljö och plånbok.

 

Vill du ta del av hela Reimas sortiment kan du trycka här.