Topp 10 adventskalendrar

Finns det någon längre väntan än tiden fram till julafton? Tror nästan inte det. Men, även om väntan är lång kan man göra den ännu lite roligare. Här har vi samlat våra topp 10 favoriter när det kommer till adventskalendrar. Och detta är inte vilka adventskalendrar som helst, utan de är med motiv av barnens favoritkaraktärer.

Kan du inte vänta med att se hela vårt utbud av adventskalendrar? Tryck här

 

1. Barbie

Barbie är en favorit hos många och inte minst när det kommer till adventskalendrar. I denna skojiga kalender hittar du flera olika tillbehör som tar dockleken till nästa nivå. Men, den roligaste luckan är såklart nummer 24, där en fin Barbiedocka gömmer sig.

 

2. LEGO Friends

LEGO har mängder av skojig lek, så självklart har de även skapat några fantastiska adventskalendrar. LEGO Friends är en av deras populära byggserier där du får följa med fem vänner på roliga äventyr. I denna kalender får du följa med vännerna på en miniresa när de minns den första julen de firade tillsammans som små barn. Hjälp kompisarna att hänga upp julstrumpor, fixa julklappar och annat julmys.  

 

3. L.O.L Surprise!

L.O.L bjuder alltid på överraskningar och deras adventskalender är inget undantag med sina 24 skojiga luckor. Här får du samla ihop olika tillbehör som du kan kombinera med den medföljande L.O.L dockan.

 

4. LEGO City

En till favorit bland LEGOs roliga byggserier är LEGO City. I denna kalender får du upptäcka coola minibyggen, dina favoritkaraktärer från tv-serien LEGO City Adventures och andra tillbehör som bidrar till timmar av byggande. Här får du dessutom med en stadslekmatta där du kan bygga och iscensätta din lek.

 

5. Babblarna

Räkna ner till julafton med favoriterna från Babblarna. Bakom luckorna gömmer sig kreativ underhållning med Babblarna-motiv. Bland annat hittar du sagor, pyssel- och målarböcker, pussel och julgransdekoration.

adventskalendrar-1.png

1. Barbie Docka Fairytale Adventskalender 2. LEGO Friends 41690 Adventskalender 2021 3. L.O.L. Surprise! New Theme OOTD Adventskalender 4. LEGO City Occasions 60303 Adventskalender 2021 5. Egmont Kärnan Adventskalender Babblarna

6. Bamse

Titta hit alla Bamse-fans, för nu kan du räkna ner till julafton med världens starkaste Björn och hans vänner. Detta är den perfekta kalendern för dig som gillar pyssel, lek och spel. För bakom luckorna hittar du sagor, målar- och pysselböcker, Bamsefigurer och memokort.

 

7. Schleich Horse Club

Älskar du hästar? Då är det denna adventskalender du ska spana in. Bakom dessa luckor så hittar du skojiga tillbehör i form av hästar, verktyg och figurer – så att du kan bygga upp din egen hästklubb där hemma.

 

8. Greta Gris

Populära Greta Gris levererar en kreativ och rolig adventskalender. Varje dag fram till julafton finns det ett roligt pyssel bakom luckan, bland annat kritor, tuschpennor och klistermärken.

 

9. Hot Wheels

För den biltokiga så finns det självklart en rolig kalender, nämligen från självaste Hot Wheels. Bakom luckorna hittar du snabba bilar och en häftig racerbana. Tävla mot vänner och familj i roliga bilrace, varje dag fram till julafton.

 

10. Paw Patrol

Häng med hundarna från Paw Patrol på spännande vinteräventyr. Öppna en lucka i taget hela vägen fram till julafton och samla på dig ett helt leksaksset med Paw Patrol leksaker.

adventskalendrar-2.png

6. Egmont Kärnan Adventskalender Bamse 7. Schleich Adventskalender Horse Club 2021 8. Greta Gris Adventskalender 9. Hot Wheels Adventskalender 2021 10. Paw Patrol Adventskalender 2021

 

Några andra spännande nyheter bland årets adventskalendrar är bland annat med den populära berättelsen om Sommarskuggan, som numera även busar runt på vintern och inte enbart i SVT:s program Sommarlov. Dessutom har vi kalendrar med favoriter som Harry Potter, Mumin, Disneys Bilar - kort och gott finns det en adventskalender för alla. Spana in hela utbudet här.