Inred barnrummet – 5 bästa tipsen

Kallt och ruskigt utomhus, betyder mer mys och lek inomhus. När höstens mörker börjar närma sig kan ni passa på att piffa till barnrummet med både stora och små detaljer. Lite trolleri med exempelvis belysning, lekfull förvaring och fina textiler kan göra susen. Här nedan tipsar inredningsexperten Jenny Ljungdell, som jobbar som inredningsinköpare på Jollyroom, om 5 smarta förslag på hur du får till myskänslan i barnrummet.

inredning-frontbild-1.jpg

1. Neutral bas. Tänk en neutral och hållbar bas på möblerna som vitt, trä och grått. Därefter kan man addera färg och mönster för att göra inredningen mer personlig. Allt hänger på detaljerna.

inredning1-höst-2021-neutral bas.jpg

1. Alice & Fox Bokstavslampa A 2. Alice & Fox Bokstavslampa E 3. JLY Våningssäng 90x190 4. Alice & Fox Saccosäck 5. Alice & Fox Förvaringskorg Moln

 

inredning-frontbild-2.jpg

2. Inred med textiler. Textil i rummet skapar en ombonad och mysig känsla. Addera kuddar, sänghimmel och en fluffig matta för det ultimata goset. Textiler hjälper dessutom till att dämpa ljudnivån vid bus och lek.

inredning2-höst-2021-textiler.jpg

1. Alice & Fox Sänghimmel Dusty Blue 2. Alice & Fox Sänghimmel Antracita 3. Cloudberry Castle Matta, Regnbåge 4. Alice & Fox Elephant Lekmatta, Butterscotch 5. Alice & Fox Leaf Lekmatta, Frosty Green

 

inredning-frontbild-3.jpg

3. Belysning! När vi går mot mörkare tider är det viktigt med belysning. Olika typer av belysning skapar olika typer av känslor. Den lilla läslampan och nattlampan är perfekt för att skapa mysig stämning, taklampan funkar toppen för ett bättre ljus och ljusslingor för ett mjukt och lekfullt ljus.

inredning3-gif-belysning.gif

1. Alice & Fox Bordslampa Rabbit 2. Alice & Fox Bordslampa Moln 3. Alice & Fox Bordslampa Star 4. Umage EOS Lampskärm Medium, Blå

inredning3-höst-2021-belysning.jpg

1. MYroom SIGN Bordslampa 3D, Trä 2. Alice & Fox Ljusslinga 20 Bollar, Mixed Brown

 

inredning-frontbild-4.jpg

4. Skapa en myshörna i barnrummet! Det krävs inte mycket för att skapa en egen liten myshörnan till din minsting. Med ett tipitält fyllt med massor av kuddar, en sittsäck och en liten läslampa har ni vips skapat en härlig läshörna.

inredning4-höst-2021-tipitält.jpg

1. Classic World Litet Tipitält 2. Alice & Fox Spjälsäng Compact Sidney

inredning4-gif-myshörna.gif

1. Alice & Fox Sänghimmel Antracita 2. Alice & Fox Ljusslinga, Rosa 3. Cloudberry Castle Lekmatta, Dusty Pink 4. Alice & Fox Taklampa Moln 5. Alice & Fox Taklampa Rabbit 6. Alice & Fox Taklampa Star 7. Alice & Fox Taklampa Unicorn

 

inredning-frontbild-5.jpg

5. Gör sängen till en varm och mysig plats! Sängen är den platsen i barnrummet som ska kännas allra tryggast och mysigast. Med en stabil säng, härliga bäddset, en mjuk sovorm, gosiga kuddar och en underbar filt kommer din småtting längta efter att gå till sängs – kanske till och med inte vilja gå upp på morgonen.

inredning5-höst-2021-sovorm.jpg

Alice & Fox Sovorm Räv

inredning5-gif-sängen.gif

1. Alice & Fox Ljusslinga, Mixed 2. Alice & Fox Ljusslinga 10 Bollar, Light Grey 3. Minitude Nordic Jax Hussäng 70x140 4. Childhome Matta Zebra 145x160 5. Brigbys Elefanthuvud

 

Spana in hela vårt sortiment av barnrumsinredning genom att klicka här