Julklappstips från LEGO

LEGO är roligt, både för den yngsta familjemedlemmen och de äldre barnen – till och med så roligt att de flesta föräldrar tycker det är kul. LEGO är därför den perfekta julklappen. Men, utbudet är enormt vilket gör det svårt att välja. Här ger vi er några riktigt bra julklappstips från LEGO och går igenom några av LEGOS olika byggserier – vilken klapp blir din minstings favorit?

 

LEGO för de yngsta    

LEGO är som sagt en favorit, både bland stora och små. Men, i början kan det vara lite klurigt. LEGO DUPLOs kreativa leksaker är därför perfekt som ett första byggset från LEGO och passar till små byggare med stor fantasi. Lek med byggklossarna från LEGO DUPLO främjar allt från finmotorik till social förmåga, och stimulerar ditt barns kreativitet och nyfikenhet - en kloss i taget.   

 

LEGO Ninjago 

Kliv in i den fängslande NINJAGO världen och möt det modiga ninjateamet som strider mot ondskans krafter. Med dessa detaljerade byggset, som innehåller alla karaktärer, drakar och fordon från den populära tv-serien, kan vi garantera timmar av äventyrlig lek.  

 

LEGO Super Mario

Hoppa in i Super Marios häftiga värld tillsammans med LEGO. Bygg din första bana och hjälp Mario att samla mynt. Snurra på plattformen, flyg på molnet och samla en superstjärna med ?-blocket. Tävla mot vänner och bygg sedan om för att skapa nya utmaningar! Häftiga byggset med flera interaktiva funktioner som tar LEGO-leken till nästa nivå.

 

LEGO-jul-kollage-1.png

1. LEGO NINJAGO Ninjamobil 2. LEGO DUPLO Classic Klosslåda Deluxe 3. LEGO Friends Andreas familjevilla 4. LEGO Super Mario Äventyr med Mario – Startbana

 

LEGO Friends  

Med byggseten från LEGO Friends får du följa med de fem vännerna Olivia, Stephanie, Emma, Andrea och Mia på äventyr. De bor i staden Heartlake City tillsammans med deras familj och vänner. De älskar djur och natur, skolan, sport, fika och att åka iväg på roliga utflykter. Möt fem vänner som är unika på sitt sätt som ditt barn kan känna igen sig hos samt låta fantasin flöda. Med dessa lekset får din minsting chans att vara kreativ och utforska lek kring vänskap - fantasifyllda rollekar och möjlighet att bygga upp äventyrliga berättelser. 

 

LEGO Disney 

LEGO + Disney = sant! Låt ditt barn bygga upp magiska världar med sina favoritkaraktärer från Disney. Återskapa förtrollande scener och bege dig ut på äventyr med exempelvis Musse Pigg och hans vänner. Några av dessa lekset är dessutom en del av deras byggserie LEGO 4+, roliga set som är särskilt utformade att vara enkla för de yngre barnen samt stärka deras självförtroende med dess enkla bygginstruktioner. Det är modeller med lite större element och blir ett naturligt steg från DUPLO till LEGO. 

 

LEGO Super Heroes

Upptäck LEGO Super Heroes, där vi har samlat alla dina favorithjältar från Marvel. Följ med superhjältar som Iron Man, Spider-Man, Hulken, Captain America, Wolverine och många andra Marvel figurer på häftiga äventyr. Med dessa set kan vi garantera timmar av äventyrlig och fantasifylld lek.

 

LEGO-jul-kollage-2.png

1. LEGO Super Heroes 76192 Avengers: Endgame – Den sista striden 2. LEGO DUPLO Town Nöjespark 3. LEGO Friends Heartlake Citys galleria 4. LEGO DUPLO Disney 10941 Musse och Mimmis födelsedagståg

 

Några andra av LEGOS populära byggserier är bland annat LEGO City som erbjuder en värld fylld av vardagsmöjligheter. Här kan den unga byggaren leka loss i den livliga staden och skapa alldeles egna, unika och fantasifyllda berättelser. Dessutom har de häftiga byggserier med barnens favoritkaraktärer, så som LEGO Star Wars och LEGO Harry Potter. Till sist har faktiskt häftiga byggset till dig som är en vuxen, nämligen LEGO Adult som är särskilt utformade för vuxna byggare. Så, locka fram barnet i dig och förbered dig för både kreativa och avslappnande byggen.

 

________________________________________________

@ingridwenell