Svårt att veta vad du ska önska dig i julklapp? Låt ditt stjärntecken bestämma!

Tycker du att det är lika svårt att skriva en önskelista till julafton som vi? Då är vårt horoskop nog en bra hjälp! I detta horoskop får du inspiration till vad du kan önska dig själv, men även idéer på vad du kan ge bort till en kompis. Här finns helt enkelt de bästa julklapparna enligt astrologin (och oss!)

 

Väduren
För energiknippet väduren är det viktigt att vara sysselsatt, oavsett om det är en tävling, roligt spel eller något annat! En uppskattad present är de omåttligt populära fidget toys från Robetoy som håller rastlösa fingrar sysselsatta i många timmar!

Oxen
Oxen värdesätter vackra ting och älskar att omge sig med prylar som påminner om sagornas värld. Med härliga inredningsdetaljer kan de drömma sig bort och njuta till fullo. Vi vill därför tipsa om dekorativa väggklistermärken från Schmooks!

Tvillingarna

För den envisa tvillingen kan det ibland vara svårt att bestämma sig. I jul vill vi gärna utmana tvillingen på en klurig utmaning där det gäller att hålla sig till planen. Detta brädspel från Ravensburger är perfekt för alla spelkvällar i vinter med familjen samtidigt som du utvecklar din kognitiva förmåga.

Kräftan

Hemmakatten kräftan har inget emot inställda planer och ha en myskväll för sig själv. Då passar väl inget bättre än en gosig outfit i mjukaste merinoull? Här är en favorit från danska märket Joha!

Lejonet

Vill du se en stjärna? Se hitåt! Det spexiga lejonet räds inte för att sticka ut i jul! Det vill vi såklart uppmuntra med ett par rejäla färgklickar på fötterna! Pigga upp gråa vinterdagar med dessa färgsprakande vinterkängor från Nordbjørn!

Jungfrun

För planeringsfreaket Jungfrun är det viktigt att ha koll på schemat och vad som händer under juldagarna. Till hen vill vi därför ge en fin anteckningsbok från L.O.L. Surprise!, riktigt bra penna och annat som är bra att ha!

Vågen

Vågen är en riktig lyxlirare och älskar att sätta guldkant på vardagen med enkla medel. I vinter vill vi skämma bort vågen lite extra och ge bort något som hen kan njuta till max! Denna härliga flytleksak från Bestway garanterar 100% avkoppling!  

Skorpionen

Mystiska skorpionen har lätt att slukas av spännande historier och sagor i många, många timmar. Under granen får skorpionen därför en kuslig och händelserik deckare med LasseMajas detektivbyrå som blir riktigt svår att lägga ifrån sig.

Skytten

För adrenalinjunkien skytten är nästa äventyr alltid nära oavsett årstid! Om snön fallit lagom till jul vill vi gärna lägga denna snabba snowracer från STIGA under granen! Se upp i backen, annars får du tusen hål i nacken!

Stenbocken

Stenbocken är ett av de mest ambitiösa stjärntecknen! Ge hen en uppgift och den kommer lösa det på ett kick! Varför inte främja denna egenskap med en utmaning från GraviTrax? Gnugga geniknölarna och testa att bygg olika banor med dessa kulbanor.

Vattumannen

För den självständiga vattumannen är det viktigt med egentid och pauser i sin annars hektiska vardag. Jullovet är ett extra bra tillfälle att komma ner i varv med en intressant bok från Bonnier att ladda batterierna med.

Fiskarna

Fiskarna har ofta nära till kreativitet och älskar att skapa på alla möjliga sätt! I år är det dags att uppmuntra deras kreativa ådra med en fullproppad målarlåda från Fippla? I den här lådan finns allt för att de ska kunna skapa nästa stora konstverk!

Upptäck ännu fler av universums bästa julklappar till raketlåga priser här!
________________________________________________

https://metromode.se/home/10-vackraste-granarna-att-inspireras-utav-2015/

https://ar.pinterest.com/pin/599401031662606533/