Bobby Car

Hos oss hittar du ett stort utbud av barnens långvariga favorit BIG Bobby Car. Vi både den klassiska modellen, nyheterna samt tillbehör och reservdelar. Låt ditt barn få ta sig fram i sin alldeles egna lilla bil som erbjuds i flera härliga färger och mönster. Bilarna är tillverkade av BIG i hög kvalitet och har en lockande design som är anpassat för barn. Hos oss finner du även charmiga tillbehör som trafikskyltar, släp och trafikljus för att göra upplevelsen ännu verkligare.

21 träffar

Den klassiska leksaksbilen

När någon säger Bobby Car tänker de flesta genast på sin barndom. Den röda sparkbilen med sin populära design av Ernst A. Bettag har varit ett måste hos barnfamiljer sedan den uppfanns 1972 och otaliga barn i Skandinavien har sparkat sig fram på en egen Bobby Car genom åren. Unga barn älskar att leka på sätt som härmar hur vuxna gör och de lär sig mycket genom att kopiera vuxnas och andra barns beteenden, vilket gör Bobby Car till ett perfekt hjälpmedel i ditt barns utveckling om hen har nått det utvecklingsstadiet.

Att välja er Bobby Car

Den klassiska röda sparkbilen finns såklart fortfarande kvar, men idag kan du också hitta andra variationer på Bobby Car-bilen inspirerade av kända märken som Mercedes och Porsche. Att välja en leksaksmodell som liknar familjens egen bil eller en Bobby Car i ditt barns favoritfärg blir en garanterad succé, och genom att förse sparkbilen med roliga tillbehör som släp och LED-lampor med av- och påknappar blir ditt barns lek ännu roligare. Om du vill ta leken ett steg längre kan du till och med skapa små trafikscenarion genom att placera ut skyltar och koner runt huset eller i trädgården.

 När du köper din Bobby Car hos Jollyroom är du garanterad det bästa priset online, eftersom vi matchar våra priser med andra nätbutiker.

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen