Stokke

Stokke Nomi Matstol Natural inkl. Babyset, White

GåvaFri frakt
6 KVAR

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

6 KVAR
2 495 kr

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

Lägg i varukorgen
  • Prisgaranti
  • 365 dagars öppet köp
  • Fri frakt* över 499 kr, gäller för postpaket & varubrev

Köp Nomi och få babyset på köpet. Priset har reducerats från totalsumman. Gäller t.o.m. 15/11 kl. 23.59.
*För fullständiga villkor, läs här.

Beskrivning

Nomi är en ny lyxig barnstol från Stokke designad efter samma idé som till klassikern Tripp Trapp. Nomi är även den en stol som följer ditt barn genom hela livet, med sin smidiga, verktygsfria justering erbjuder den en bekväm sittplats vid bordet i alla åldrar.

Det stabila fotstödet ger barnet stöd och komfort och den unika stommen är stark, hållbar och flexibel. Stolens vikt är låg och den är därför smidig att använda i hela hemmet samt att hänga upp över bordskanten för enklare städning efter måltiden.

Peter Opsvik har designat Nomi baserat på samma idé som Tripp Trapp-stolen; att måltiderna kan bli mer avslappnade och interaktiva, och att barn har lättare att koncentrera sig på aktiviteterna runt bordet när den fysiska miljön har anpassats efter deras storlek och behov.

Medföljer ett babyset, en bygel som fästs enkelt på din Nomi-stol med två klick och ger barnet ett extra stöd men också rörelsefrihet. Används från det att barnet kan sitta själv utan stöd. Ta bort babysetet igen när ditt barn är redo att klättra upp och ner från stolen själv utan hjälp.

- Maxvikt 150 kg
- Antilutningshjul
- Smidig justering utan verktyg
- En rad färgval som matchar alla hem
- Massiv konstruktion och europeiskt ek-/bok-, ek- eller valnötsträ
- Mått monterad: H83,5 x D59 x B52 cm

- Vinnare av Product Safety Silver Award 2019 av EU-kommissionen

Art:  910256

Kundbilder

Omdömen

Jollyroom säkerställer att recensionerna som syns på sajten kommer från konsumenter som köpt den produkt som recenseras. Det gör Jollyroom med stöd av Trustpilots verifieringsverktyg som du kan läsa mer om här.