Moby

Moby Elements Bärsjal, Taupe

Tillfälligt slut

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

Välj färg: Beige
Tillfälligt slut
395 kr

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

Bevaka produkt

Beskrivning

Elements är en mjuk och praktisk bärsjal från Moby. Den är lättviktig, luftig och ger dig möjligheten att ha din baby nära samtidigt som du har händerna fria till annat. är anpassad för att användas direkt från födseln och för barn upp till 15 kg. Den är bekväm och enkel att använda och tack vare det mjuka, stretchiga tyget så anpassar den sig utefter din och din babys kropp. Bärsjalen går att maskintvätta.

Med en bärsjal kan du smidig bära ditt barn både i och utanför hemmet och du kan ta dig överallt under de dagar då du vill slippa barnvagnen en stund. En bärsjal minskar även risken för plötslig spädbarnsdöd och platthuvudssyndrom, samtidigt som den stärker bandet mellan föräldrar och barn. Det viktigaste är att du och ditt barn tycker att det känns bekvämt och att ni får en mysig stund tillsammans.

Prova olika kombinationer och hitta en bärposition som passar dig och ditt barn!

Art:  10119521

Få mer inspiration här

Information

Material 65 % Polyester
35 % Bomull
Maxvikt (kg) 15

Omdömen

Jollyroom säkerställer att recensioner som har lämnats av ”verifierade köpare” kommer från Club Jollyroom-medlemmar som har handlat produkten hos Jollyroom. Det säkerställer Jollyroom genom att matcha den recenserade produkten med medlemmens köphistorik på Jollyroom. Jollyroom säkerställer inte att övriga recensioner uteslutande skrivs av kunder som har köpt eller använt den aktuella produkten, men uppmanar endast Club Jollyroom-medlemmar som använt produkten att lämna recensioner. Även Jollyrooms personal kan recensera produkter, dock endast om de köpt produkten hos Jollyroom och då utan ersättning, de anges då som ”verifierade köpare".

Prishistorik

Saknar data