Förvara barnets blöjor på ett praktiskt och snyggt sätt med härliga produkter från oss på Jollyroom. Vi har ett brett sortiment av blöjförvaring med allt från blöjstationer till blöjpåsar med fina motiv och färger. Bläddra bland ett urval av produkter inom blöjförvaring från älskade varumärken som UBBI, ImseVimse och Little Dutch!

Praktisk och bärbar förvaring av blöjor

När man ska iväg med sitt barn för att hälsa på mormor och morfar, är det en hel del som måste tas med. En praktisk och lätt barnvagn, barnkläder och bra amningskläder – och inte minst blöjor! Vill man göra det lätt för sig så skaffar man då en bärbar blöjbox eller blöjstation. Dessa smarta blöjförvaringar passar utmärkt i bad- och barnrummet också!


Blöjboxar hittar du på Jollyroom

Som Nordens största näthandel för barn- och babyprodukter har Jollyroom allt som en småbarnsfamilj kan behöva! Därför är det inte heller överraskande att vi även har bra och funktionella blöjboxar i olika varianter och fina mönster, som tillägg till våra luktfria blöjhinkar till badrummet. Hos oss finner du allt du behöver till din bebis, från märken som Korbell, b.box och BabyBjörn!