En bra och pålitlig febertermometer är ett måste för alla småbarnsföräldrar! Det finns många olika febertermometrar att välja bland. De som mäter i örat/pannan, armhålan/munnen eller i stjärten. Därför har vi på Jollyroom valt ut ett gediget sortiment av febertermometrar, från kända och pålitliga märken som Topcom, ANL och Tommee Tippee m.fl., som täcker in alla användningsområdena.
30 träffar.

Ta tempen på ditt barn snabbt och smidigt

Små barn får ofta feber och då är det viktigt att man som förälder får en exakt febertemperatur på barnet. Med dagens febertermometrar kan du snabbt och enkelt ta tempen på dina barn och få en exakt siffra efter bara några sekunder. Vissa febertermometrar har fiffiga funktioner som läser av barnets temperatur, utan att du ens behöver väcka barnet. Dessa är speciellt praktiska att ha under natten när man behöver ta tempen, men inte vill att barnet vaknar.


Hitta praktiska febertermometrar hos oss

Hos oss på Jollyroom hittar du flera bra febertermometrar som enkelt läser av ditt barns temperatur. Vissa av våra termometrar kan du även använda till att läsa av temperaturen på ditt barns mat eller välling. Våra termometrar har ordentliga displayer som snabbt ger dig temperaturen. Här finner du termometrar som med hjälp av infrarött ljus läser av barnens temperatur, klassiska örontermometrar och digitala febertermometrar.  Vissa har även färgindikationer som med hjälp av färger visar ditt barns temperatur. På så sätt kan du snabbt avgöra om ditt barn har feber eller inte. Hos oss hittar du febertermometrar från kända varumärken som Topcom, Motorola, Chicco och Visiofocus samt en massa fler.

På Jollyroom har du alltid 365 dagars öppet köp och ångerrätt i 14 dagar. Du kan därför alltid vara säker på att du hittar det rätta för ditt barn här hos oss!

Välkommen!