Troll Nicole Top Skötbord

Troll Nicole Top Skötbord

699 kr
Tillfälligt slut i lager Bevaka produkt
  • Nordens största barn- & babybutik
  • Prisgaranti
  • Leveranstid 2-4 arbetsdagar
  • Fri frakt över 1000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Troll Nicole Top Skötbord Vit är ett mycket praktiskt och smidigt skötbord som sparar plats i det lilla badrummet eller sovrummet.
Skötbordet placeras ovanpå spjälsängen och har höga sarger/kanter för extra säkerhet för ditt barn. Passar sängar som är 60 cm breda.

Troll har höga kvalitetskrav och man kontrollerar varje steg från det att timret kommer in till fabriken tills en färdig produkt lämnar fabriken. Möblerna är huvudsakligen tillverkade av massiv, solid Nordisk björk. Troll använder giftfri, vattenbaserad färg som tillverkas i Sverige samt giftfritt lim. Trolls möbler är gjorda för att klara av både de Europeiska och Amerikanska standarderna. Produkterna testas i flertal testinstitut.

Mått: B 55 x L 76 cm

Material: Solid Björk

Vikt: 10kg

Färg: Vit
Art: 110088

Information

Längd (cm) 76
Bredd (cm) 55
Vikt (kg) 10

Varumärke

Troll

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av Troll barnsängar och barnmöbler. Troll är ett lettiskt företag på uppgång som producerar fina och stilrena barnsängar med stort ansvarstagande för miljön och klimatet. I deras sortimnet hittar du vaggor, spjälsängar, juniorsängar, skötbord, garderober och annat.

Se mer från Troll »