Ett par slitstarka jeans är de perfekta byxorna för de flesta tillfällena. Här hittar du en mängd härliga jeans till barn i alla åldrar som är lika snygga som de är praktiska. I vårt sortiment finns coola barnjeans i snygga färger och sköna passformer från några av marknandens mest älskade varumärken. Kika runt och finn ett par som är perfekta för just ditt barn!
21 träffar.

Ett par slitstarka jeans för alla tillfällen

Jeans är det perfekta klädplagget för aktiva barn som vill leka, springa och klättra utan begränsningar – och du får inte glömma att det är en tidlös trend, dessutom! Jeans är ett slitstarkt tyg som klarar alla påfrestningar som ett barn kan utsätta dem för. Ditt barn kan krypa på marken, åka kana ner för kullar och ramla utan att jeansen spricker eller går sönder. Dessutom är det ett klädesplagg som passar lika bra på kalas, fritiden och i skolan. Med ett par jeans i garderoben har ditt barn ett mångsidigt plagg som bara blir snyggare ju äldre de blir. 


Hitta ditt barns nya favoritbyxor här på Jollyroom

Hos oss på Jollyroom hittar du många fina jeans som kan passa ditt barn. Här finner du jeans i flera färger och modeller med coola detaljer som ditt barn kommer älska att bära. Våra jeans har en skön passform som är hållbara och elastiska nog för att ditt barn ska vara bekväm i sina byxor. Här hittar du jeans från trendiga varumärken som Esprit, Levi’s, LEGO och många fler!

På Jollyroom finns alltid barnkläder från populära varumärken till riktigt bra priser. Här har du dessutom alltid 14 dagars ångerrätt och 365 dagars öppet köp. Välkommen in!