Fyll på barnets garderob med härliga och mjuka koftor och andra stickade tröjor från oss på Jollyroom. Här hittar du en mängd snygga koftor och stickade tröjor i många fina designer och modeller som passar pojkar och flickor i alla åldrar. Bläddra bland vårt sortiment av varumärken som Name it, Noa Noa, Minymo och Fixoni och finn en kofta eller tröja som just ditt barn älskar!
58 träffar.

Koftor och stickade tröjor till barn och baby
När hösten och vintern kommer smygandes är det skönt att ha en stickad tröja nära till hands. För det finns väl inget mysigare än att krypa upp i soffan med en mjuk och skön kofta som värmer när snön faller utanför? Inte nog med att de är oerhört mysiga att bära inomhus, de fungerar också som ett perfekt mellanlager utomhus. 

Massor av mysiga koftor och stickade tröjor för barn och baby
Här på Jollyroom hittar du naturligtvis massor av snygga koftor och stickade tröjor till ditt barn. Vi har stickade tröjor i alla möjliga modeller och med fina mönster i olika färger. Här kan du exempelvis hitta en stilsäker cardigan i fluffigt material, stickade tröjor i merinoull eller koftor, med eller utan luva.

Behöver du andra bra barnkläder att komplettera med , ta en titt på vårt övriga sortiment! Här har vi varma ullkläder, fleecekläder och självklart allt när det kommer till ytterkläder – till alla årets säsonger. Vad gäller varumärken, kan vi naturligtvis erbjuda det bästa. Välj bland varumärken som Fixoni, Joha, Hummel, Name It, och många fler! 

Värt att lägga på minnet är att du även får prisgaranti på alla barnkläder och skor här hos Jollyroom.