Det finns få plagg som är så gosiga som en riktigt bekväm pyjamas. Här hittar du massor av sköna och mysiga pyjamasar för barn i alla åldrar. Vi har ett brett sortiment av pyjamasar för både pojkar och flickor från några av marknandens populäraste varumärken. Välj mellan favoriter från varumärken som Gaggamoja, Pippi, Name it och Maxomorra!
167 träffar.

En fin barnpyjamas gör nattningen lite roligare
Som säkert alla föräldrar vet kan det emellanåt uppstå krigsliknande situationer när det är prat om läggdags. Lyckligtvis kan vi trösta oss med att det går över med tiden. Men varför inte göra kvällsritualen lite roligare med en snygg och gosig pyjamas? En barnpyjamas är trots allt ett plagg som används dagligen och är kul att variera. Här finns massor av fina barnpyjamasar med fina och fräcka motiv från barnböcker, tv-serier och filmer som barnen känner igen och älskar!

Hitta din perfekta barnpyjamas och babypyjamas på Jollyroom
Vi på Jollyroom brukar – med stor ödmjukhet – se oss själva som en del av barnfamiljen. Därför har vi försäkrat oss om att ha Nordens största online-sortiment till barn och baby, och då ingår självklart också pyjamasar och jumpsuits för de allra minsta. Här hittar du massor av sköna sovplagg för barn i alla åldrar. Välj bland pyjamasar i alla slags modeller, med fina färger, mönster och motiv, alla från bra kvalitetsmärken som du kan lita på, exempelvis CeLaVi, Geggamoja, Joha, LEGO Wear, Paw Patrol och många, många fler. Är du ute efter en barnpyjamas med tecknade motiv har du definitivt kommit till rätt ställe! Med motiv av barnens mest älskvärda figurer kan alla välja sig egna personliga favorit. Här hittar du fina motiv av Marvel Spider-Man, Disney Frozen, Disney Cars, Pippi Långstrump och många fler.

 

Men glöm inte att kolla in vårt övriga sortiment! Kanske är du på jakt efter en barncykel, barnvagn eller barnskor? När du handlar på Jollyroom kan du alltid känna dig trygg eftersom vi har prisgaranti på alla våra produkter och 365 dagars öppet köp.

Välkommen!