Klä ditt barn i en mysig ulltröja av värmande ull eller merinoull. Vi på Jollyroom vet att det är viktigt att klä sig varmt under vintern och har därför ett stor utbud av ulltröjor i flera olika färger och modeller.
109 träffar.

Ulltröja som andas och håller ditt barn varm

Med en skön ulltröja kommer ditt barn garanterat hålla sig varmt och bekvämt trots hårda vindar och kall temperatur i vinter. Ulltröjan andas samtidigt som den håller kvar värmen. Ditt barn kan därför springa, leka och ha roligt utan att känna sig blöt och kall. Ullen transporterar ut den dåliga lukten och fukten ur tröjan så att ditt barn håller sig torrt och varmt under hela dagen ute i kylan.


Hitta en skön tröja i ull eller merinoull på Jollyroom

På Jollyroom finner du en mängd mjuka ulltröjor till ditt barn. Här hittar du tröjor av både ren ull och merinoull i fina färger och sköna modeller. Tröjorna av merinoull andas och går lika bra att använda under varma sommarkvällar som under en varm jacka på vintern. Här hittar du garanterat något för ditt barn! Om du letar efter fler produkter i ull kan du ta en kik bland våra ullbodys, sparkdräkter, ullunderställ, ullstrumpor och -accessoarer. Välkommen!