Här hittar du varma och sköna underställ till barn i alla åldrar. I vårt sortiment finns ett stort utbud av underställ och långkalsonger till barn i många sköna modeller och olika storlekar. Bläddra bland en mängd härliga produkter från varumärken som Vossatassar, LEGO Wear, Reima och Didriksons och finn ett underställ till just ditt barn!
142 träffar.

Funktionella och bekväma underställ till barnen

Under vinterhalvåret här uppe i norr är det viktigt att barnen har rätt kläder, inte minst bra underställ. När det är tid för lek på dagis eller skolgården, är det bra att utrusta dem med ett värmande underställ i exempelvis ull eller ett modernt och funktionellt syntetiskt material. Lyckligtvis är det inga problem att hitta ett bra barnunderställ. Vi har underställ och långkalsonger i fin merinoull som hjälper till att transportera bort fukt från huden samtidigt som den reglerar kroppstemperaturen. Det är också viktigt att de är bekväma så att barnen kan röra sig fritt i skid- eller pulkabacken eller under annan höst- och vinterlek.  


Stort urval av förstaklassiga barnunderställ på Jollyroom

Här på Jollyroom hittar du garanterat det underställ ditt barn behöver, oavsett ålder. Välj bland underställ i ull eller merinoull för extra värme. Några är dessutom speciellt utformade med bomull på insidan för att de inte ska klia eller stickas. För de allra minsta barnen har vi mjuka och sköna ullbodys och sparkdräkter. Alla våra underställ kommer från bra varumärken du vet att du kan lita på som CeLaVi, Didriksons, Janus, Vossatassar och många fler.        

Är du ute efter att komplettera underställen till dina barn? Kolla gärna in vårt övriga sortiment. Här har vi vinteroveraller, mössor, vantar, bra vinterskor och allt möjligt annat!